19:03, 7 жовтня 2015 р.

Папір для візиток в Тернополі

Виготовлення візиток на якісному папері та друк з ламінацією. Важливо обрати якісну бумагу? При виборі паперу зверніть увагу на 2 критерію вибору паперу:

1. Фактуру паперу

2. Колір паперу

Візитки можуть бути виготовлені на гладких паперах і фактурних паперах. Гладкий папір дозволяє добиватися більш якісних відбитків. Гладкий білий папір при цифрового друку дозволяють добиватися найвищої якості у всіх діапазонах кольорів. Візитки Тернопіль будуть виглядати значно дорожче та престижніше, оскільки друк буде цифровий, а значить якість висока визітивки.

Фактурні папери додають візиткам додаткову грань сприйняття, не тільки візуальну, але і тактильну, дотикальну. Візитка часто починає виглядати по- новому, як більш дороге і добротне виріб. Але в деяких візитках використання фактурних паперів абсолютно зайве.

Колір обираного картону також впливає на загальне сприйняття візитки. Так як ми сприймаємо відбитий колір від паперу, то основний колір макета накладається на колір паперу і змішується. Внаслідок такого змішання клієнт іноді отримує несподівані для нього результати на пробних відбитках. Тому при виборі кольору картону необхідний попередній аналіз фірмових кольорів і кольору паперу, на яку вони повинні лягти.

Друк візитки

Друкарні пропонують багато способів друку візиток.

Найбільш поширені способи виготовлення візиток:

Офсет (як правило для великих тиражів)

Шовкографія (підвищена щільність кольору, але відносно висока вартість друку візиток)

Тиснення, (дорого і представницько)

І, нарешті, цифровий друк дозволяє друкувати візитки за годину і малими тиражами. Завдяки цій технології з'явилося поняття оперативної поліграфії.

Оскільки друк можливий від одного аркуша, то можна вивести пробний відбиток, попрацювати з кольором, з папером в короткому проміжку часу і добитися потрібного результату.

Таким чином, розробка та виготовлення візиток в нашій студії дозволяє вам швидко і якісно надрукувати візитки.

Різка та післядрукарська обробка візитки

Після того, як дизайн і макет візитки затверджений, тираж надрукований, вони надходять на різання. Якісна різання визначає зовнішній вигляд візиток не менше, аніж якісний макет і якісна цифровий друк.

Деякі клієнти замовляють обрізка кутів або ламінацію візитки. Іноді просять зробити візитки з біговкой, складаннями, люверсами.

Наша студія цифрового друку готова виготовити для Вас ті візитки, які сподобаються Вам, Вашому начальству (якщо є) і Вашим клієнтам. Проте ми пропонуємо не лише цифровий друк. Ми виготовляємо таблички для кабінету чи працівника на двері. Замовити таблички Тернопіль можна у нашій типографії з пластику чи металу. Ми виконаємо замовлення з гарним дизайном та упакуємо табличку на двері.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...