• Головна
  • Куди поїхати цієї осені: культурні скарби Єгипту
21:04, 2 жовтня 2015 р.

Куди поїхати цієї осені: культурні скарби Єгипту

Лазурне море, золотистий пісок, блакитне небо - все це Єгипет, батьківщина фараонів і загадкових пірамід. Єгипетський світ сповнений загадок; піраміди, гробниці, палаци фараонів приховують в собі багато невідомого, їхні секрети щорічно притягують тисячі туристів, які плекають надію, що саме їм вдасться відкрити завісу таємниці.

Попри політичні чвари, що вирують в Єгипті останнім часом, він залишається одним з найпопулярніших курортів серед наших співвітчизників. І це цілком зрозуміло: погодні умови в цій країні - одні з кращих, тим більше, що на зонах відпочинку абсолютно безпечно.  Тож тури в Єгипет сьогодні дуже затребувані.

Тут можна знайти всі принади пляжного відпочинку: найчистіші пляжі із золотистим піском, тепле сонце гріє 365 днів у році, і, звичайно ж, прозорі води чудового Червоного моря.

Безсумнівною перевагою відпочинку в Єгипті є те, що, крім пляжу і екскурсій до пам'яток, можна провести час, займаючись дайвінгом і віндсерфінгом, здійснити морські прогулянки, відвідати аквапарк, і, звичайно, побачити справжній міраж під час сафарі на квадроциклі.

Навіть ті, хто невпевнено відчуває себе у воді, мають можливість насолодитися красою підводного світу. Прогулянка на спеціальному підводному човні або на човні з прозорим дном відкриє невимовні краси морського дна з його дивовижними тваринами і рослинами.

Під час екскурсії по Хургаді можна купити сувеніри та подарунки друзям і родичам, які чекають вас на батьківщині. Під час відпочинку в Єгипті є можливість відвідати відоме місце паломництва віруючих, монастир Святого Антонія і Павла, саме тут зберігаються мощі Святого Павла.

Гора Мойсея і монастир Святої Катерини заслуговують окремої уваги. Існує легенда, що тим, хто пішки подолає 3 750 сходинок на шляху до вершини і зустріне тут світанок, будуть відпущені всі гріхи.

Єдине з Семи чудес світу, яке збереглося до наших днів - це піраміда Хеопса та інші піраміди. Безсумнівно, це головне, що потрібно побачити в Єгипті, адже це одне з головних надбань людства. Піраміди охороняє Сфінкс - істота з тулубом лева і головою людини.

Існує багато легенд і домислів, пов'язаних з будівництвом пірамід. Як же все відбувалося насправді, знає тільки пісок, єгипетське сонце і Сфінкс, що донині невсипно спостерігає за подіями.

Пошук турів до цієї країни можна зручно здійснити на ресурсі туркомпанії TurneTravel. Тут ви знайдете гарячі путівки до Єгипту та інших держав по привабливим цінам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...