• Головна
  • Будівництво пам’ятника Бандері обіцяють завершити до кінця року
14:42, 5 грудня 2011 р.

Будівництво пам’ятника Бандері обіцяють завершити до кінця року

У Львові до кінця цього року обіцяють завершити будівництво пам’ятника Степанові Бандері. На виконання остаточних робіт додатково направили 800 тис. грн. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова Львівської облради Олег Панькевич.

За його словами, необхідні кошти вдалося заощадити з видатків на утримання апарату Львівської облради та управління майном. Зокрема, 424 тис. грн. заощаджено на видатках апарату, 329,1 тис. грн. – на оплаті комунальних послуг. Ще 376 тисяч вдалося зекономити на видатках управління майном спільної власності, в тому числі на придбанні товарів та послуг – 252,5 тис. грн. та інше.

На сьогодні виконавець робіт ще має завершити облаштування навколишньої території та обкласти гранітом стелу з чотирьох колон.

Довідка

Будівництво пам’ятника С. Бандері розпочалось наприкінці 2003 року. Після відкриття пам’ятника 2007 року, роботи по облаштуванню навколишньої території неодноразово зупиняли через відсутність фінансування. Загалом, кошторисна вартість будівництва пам’ятника – понад 9 млн грн.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...