• Головна
  • Понад 100 учасників взяло участь в першій екскурсії «Нічного Львова»
11:00, 3 грудня 2011 р.

Понад 100 учасників взяло участь в першій екскурсії «Нічного Львова»

Нічний Львів також цікавий. Вчора о 18.00 год розпочався новий промоційно-туристичний проект «Нічний Львів», в рамках якого заплановано проведення понад 30 нічних екскурсій в музеях, галереях, вистави театрів, покази фільмів, літературні читання. Вже у першій екскурсії взяло участь 100 осіб. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Початком проекту стала театралізована екскурсія підземеллям Львова у Львівському музеї історії релігії, в якому взяли участь понад 100 осіб. Усі учасники реєструвалися на сайті lviv.travel.

Відділ промоції міста, який організував проект, обіцяє, що такий проект стане постійним і відбуватиметься в липні і грудні, щоб все більше людей могли пізнати Львів.

«З підземель тільки розпочався наш нічний марафон. Екскурсії відбудуть ще завтра. Нічний Львів безкоштовно, мабуть, вперше зможуть побачити так багато мешканців та гостей. Це тільки початок, ми хочемо зробити наш проект традиційним, щорічним», - додала Марта Іванишин, заступник начальника відділу промоції міста.

Загалом на різноманітні акції в рамках проекту «Нічний Львів» зголосилося понад 2 тис. львів’ян та гостей міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,57
39,70
EUR
42,62
42,80
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...