• Головна
  • Особливості віддаленої роботи у Львові
Новини компаній
16:42, 28 вересня 2015 р.

Особливості віддаленої роботи у Львові

Новини компаній

Останнім часом серед української молоді все більшої популярності набирає віддалена робота. У наш час розвинених інформаційних технологій можливість працювати, не замикаючи себе на третину доби в тісному, задушливому офісі, стала цінуватися щомало не вище за кар'єрне зростання. І якщо раніше необхідність перебувати на своєму офіційному робочому місці була невід'ємною частиною будь-якої професії – на сьогоднішній день багато чого змінилося.

Багато українців, що перейшли на віддалену роботу, раптово усвідомлюють - вони більше не прив'язані до свого робочого місця. Можна поєднувати роботу з тривалими поїздками, навіть відправитися у подорож або переїхати жити в інше місто. І найчастіше для переїзду вільні люди вибирають Львів - місто творчості, мистецтв та один з найсучасніших полісів України.

Знайти віддалену роботу у Львові простіше, ніж де б то не було - міська адміністрація всіма силами підтримує розвиток IT -галузі. Будучи однією з визнаних столиць світового ринку IT-аутсорсингу, Львів приваблює до себе сотні роботодавців та фахівців усіх категорій. Тут легко можна знайти вільну вакансію на будь-який смак від простого бухгалтера до вузькопрофільного спеціаліста з web-дизайну.

Те, що Львів першим з українських міст почав активне впровадження повноцінного електронного урядування – також багатьох привертає до культурної столиці України. Адже подібна система практично виключає корупційну складову, що особливо високо цінується великими компаніями західного зразку. І, звісно, це означає, що все більше таких компаній заходять на український ринок, створюючи нові робочі місця та починаючи рекрутінг українських фахівців.

Останнім часом все більше тих, хто зацікавлений у пошуку віддаленої роботи у Львові звертаються до сучасного агрегатора вакансій - сайта jobua.com. Цей портал дозволяє працювати безпосередньо з найактуальнішими вакансіями регіону.

Восени в Місті Лева зростає актуальність таких вакансій як оператор call-центру, редактор, менеджер з персоналу, СЕО-оптимізатор, і навіть вчитель англійської мови. Звісно, всі ці вакансії мають на увазі можливість працювати віддалено. Також, незалежно від сезону, у Львові завжди залишаються актуальними вакансії ІТ-фахівців.

Не можна забувати ще й про те, що можливість працювати віддалено просто-таки незамінна для матерів, які бажають поліпшити своє матеріальне становище, і при цьому не готові залишити своє дитятко без нагляду. У Львові існує безліч вакансій скороченого і неповного робочого дня, які дозволяють приділяти роботі чітко заплановану кількість часу, при цьому не виходячи з дому.

Якщо ви, нарешті, зважилися звільнитися від «офісного рабства» та дозволити собі жити на повну - сміливо шукайте віддалену роботу та роботу у ІТ-сфері. Не варто боятися втратити своє звичне офісне крісло - адже зводити баланс річної звітності куди приємніше сидячи з ногами на канапі, під затишним картатим пледом і з чашечкою кави в руках. А необхідність терміново дописати бракуючий шматок програмного коду не вижене вас під холодний осінній дощ з самого ранку - адже ноутбук чекає вас в сусідній кімнаті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...