Реклама
15:29, 14 липня 2015 р.

Автоматика для воріт

Реклама

Власника воріт не можна назвати самою бідною людиною у світі. Звичайно, необов'язково, що він - мільярдер, але ворота його точно знаходяться не на пустирі, а в гаражі або паркані. А це вже - мінімум невелика ділянка або наявність машини ...

І ось, покидаючи ділянку або виїжджаючи з гаража, цей самий власник щоранку хапається за холодне і мокре залізо воріт і рухає його в деякому напрямку. А погода буває різною - і сніг, і дощ можуть мати місце. Руки бруднити йому не хочеться, а доведеться. Ще й замок на воротах може замерзнути і не відкриватися ...

Загалом, всі думки власника воріт рано чи пізно приведуть до рішення, що потрібно робити як у сусіда. А у сусіда давно вже стоять автоматичні ворота.

Тут виникне безліч питань, що стосуються вибору виду воріт, їх вартості і т.п. І жоден майбутній власник не пропустить тему автоматики, яка підбирається під тип воріт.

Отже, коротко про те, яка автоматика для воріт може вам знадобитися.

Якщо мова йде про відкатні ворота, то всі вони мають майже однакові приводи, які відрізняються тільки потужністю і своїми розмірами. Розсувні ворота працюють на лінійній і важільної автоматиці. У гараж найчастіше ставлять підйомно-секційні ворота або з стельової (лінійної), або з вальної автоматикою.

Тут важливо розібратися з розмірами ваших воріт, а потім вже робити правильний вибір.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Автоматика для воріт
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...