• Головна
  • На Львівщині відбулася зустріч Олега Синютки з представниками Ради Європи
12:20, 8 вересня 2015 р.

На Львівщині відбулася зустріч Олега Синютки з представниками Ради Європи

Делегація Парламентської Асамблеї Ради Європи та губернатор області Олег Синютка обговорили суспільно-політичну ситуацію на Львівщині та в Україні.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Доповідач Комітету ПАРЄ з політичних питань та демократії Крістіна Зеленкова наголосила, що на її переконання, те, що відбулося з Кримом – це анексія та порушення суверенітету держави.

Я пишаюся тими людьми, які захищають cхід України

“Я пишаюся тими людьми, які захищають cхід України. Вражає те, що вони готові померти за свою Батьківщину. Ви воюєте за демократію і ми, європейці, повинні про це пам'ятати. Ми не можемо дозволити іншій країні захопити частину території сусіда. Я переконана, що ми повинні надавати вам підтримку”, - наголосила Крістіна Зеленкова.

А за словами Олега Синютки, Росія може кинути усі внутрішні сили аби недопустити проведення реформ у нашій країні. Тож для успішної боротьби із агресором вкрай необхідна спільна позиції США та ЄС.

“Сьогодні децентралізація – це єдиний шлях розвитку України

“Сьогодні децентралізація – це єдиний шлях розвитку України. Ми з одного боку повинні надати великі повноваження регіонам, а з іншого – зберегти вплив центральної влади для згуртування країни”, - резюмував очільник Львівської ОДА.

Нагадаємо, із 7 до 11 вересня, доповідач Комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи з політичних питань та демократії Крістіна Зеленкова перебуває в Україні з ознайомчим візитом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #зустріл_Синютка_Зеленкова_ПАРЄ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...