• Головна
  • Кінопрем'єри у Львові: топ-5 найочікуваніших стрічок, які покажуть у вересні
13:20, 1 вересня 2015 р.

Кінопрем'єри у Львові: топ-5 найочікуваніших стрічок, які покажуть у вересні

Що подивитися в кіно? 032.ua підготував для Вас підбірку найцікавіших фільмів, прем’єра яких відбудеться вже у вересні 2015 у львівських кінотеатрах.

Для тих, хто любить драми:

1. Драма “Втікач” - дебютна картина режисера та сценариста-початківця Остіна Старка. Головний герой драми – конгресмен з Луїзіани Колін Прайс (Ніколас Кейдж). У житті він отримує задоволення від двох занять – політики і спілкування з жінками. Коли на нафтовидобувній платформі посеред океану трапляється аварія, Прайс в найкоротший термін повинен взяти ситуацію під контроль. 

Для тих, хто полюбляє трилери:

2. Трилер “Немає виходу” - Сюжет фільму розповідає про американеця Джека Двайера (Оуен Вілсон) разом зі своєю дружиною Енні (Лейк Белл) і двома дочками лишають все і виїжджають в Південно-Східну Азію, щоб почати життя спочатку. Однак військовий переворот, що охопив країну, відразу перетворює розмірене життя на пекло. Зйомки картини відбувалися під кервіництвом братів Дрю і Джона Еріка Даудлів. Режисуру взяв на себе Джон Ерік Даудл, а сценарій родичі писали спільно.

Для тих хто любить комедійні фільми:

3. Комедія “Стажер” - зібрала під своїми знаменами оскароносних Роберта Де Ніро і Енн Хетеуей. Головний герой комедії вдівець Бен Уїтакер (Роберт Де Ніро) у свої 70 не збирається байдикувати сидячи на пенсії, тож наважується вийти на роботу, щоб опанувати нову для нього сферу. Отож, Бен влаштовується стажистом в інтернет-видавництво, присвячене питанням моди. 

Для любителів пригодницьких фільмів:

4. Пригодницький фільм “Еверест” - знятий на основі реальних подій, що трапилися у 1996 році в Гімалаях. Альпіністи двох експедицій, що вирішили підкорити вершину Еверест, під час спуску з гори потрапляють у сильну заметіль, унаслідок чого гине кілька альпіністів. Головні ролі у фільмі дісталися Кірі Найтлі та Джейку Джиленхолу. 

Для поціновувачів  українського кіно:

5. Кінострічка “Брати” - це історія любові та ненависті двох братів, які доживають віку в гірському селі. Продюсерами стрічки є Ігор Савиченко та Максим Асадчий, які раніше працювали над фільмом «Поводир». «Брати» стали першим українським фільмом, який відібрали водночас на три кінофестивалі класу «А» – в Індії, Шанхаї та Москві. На останньому він отримав нагороду кінокритиків і приз за найкращу жіночу роль, яку виконала львів’янка. 

Детальніше про усі кінопрем’єри цієї осені, Ви можете ознайомитись на сайті 032..ua у розділі “Афіша”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #прем’єри_осені_кінотеатри
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...