• Головна
  • У День знань більше тисячі правоохоронців Львівщини слідкують за громадським порядком
11:05, 1 вересня 2015 р.

У День знань більше тисячі правоохоронців Львівщини слідкують за громадським порядком

З 1 по 10 вересня працівники міліції проводитимуть низку профілактичних заходів у зв’язку із початком нового навчального року.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей міськрайвідділів будуть проводити лекції у навчальних закладах на правову тематику

Як розповіли 032.ua у прес-службі ГУМВС України у Львівській області, заходи спрямовані на забезпечення соціального і правового захисту дітей – відповідно до вимог Законів України «Про освіту» та «Про Загальнодержавну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року».

Так, більше тисячі правоохоронців охороняють громадський порядок у районах освітніх та навчальних закладів з метою недопущення хуліганських та провокаційних дій у місцях масового скупчення людей.

Окрім того, впродовж десяти днів, працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей міськрайвідділів будуть проводити лекції у навчальних закладах на правову тематику. Також правоохоронці спільно із представниками органів державної влади виявлятимуть дітей, які не приступили до занять та встановлюватимуть чинники, що призвели до цього.

Зазначимо, що за оперативними даними з районних та міських відділів освіти, цьогоріч на Львівщині вперше за парти сяде 29 тис. 33 дитини, що на 1865 осіб більше, у порівнянні з минулим роком.

Що стосується Львова, то тут більше 8 тис. дітей стануть першокласниками

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #День_знань #1_вересня #правоохоронці_Львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...