• Головна
  • На Львівщині завершився ІІІ відкритий фестиваль дитячої творчості «Водограй»
10:15, 21 листопада 2011 р.

На Львівщині завершився ІІІ відкритий фестиваль дитячої творчості «Водограй»

20 листопада у м. Жидачеві відбувся гала-концерт ІІІ відкритого районного фестивалю дитячої творчості «Водограй», який проводився у межах відзначення 22-ї річниці прийняття Конвенції ООН про права дитини й Всесвітнього дня дитини та нагородження переможців.

Про це ЗІКу повідомила прес-служба Благодійного фонду «Добре серце».

Районний фестиваль дитячої творчості «Водограй» започаткований Жидачівською РДА у 2009 році в підтримку ініціативи молодіжних громадських організацій «Вектор» та «Наші візії». Він проводиться щорічно. У 2011 році організаторами прийнято рішення запросити до участі у районному фестивалі дітей з інших регіонів та провести його як ІІІ відкритий районний фестиваль дитячої творчості «Водограй».

Головна мета фестивалю – пошук та підтримка молодих талантів, творчих колективів і окремих виконавців серед дітей та підлітків, збагачення духовного світу дітей, організація їх активного та змістовно-тематичного дозвілля, залучення широкої громадськості, доброчинців до підтримки дитячої та молодіжної творчості.

Цьогоріч у фестивалі взяло участь понад 500 дітей, зокрема: 69 вокалістів, 16 хореографічних колективів, 8 вокальних ансамблів та 8 учасників оригінального жанру не тільки з Жидачівського району, а й з інших районів та міст, зокрема: Перемишлянського і Стрийського районів, міст Калуша та Стрия. Вперше журі «Водограю» очолював Леонтій Бебешко.

Фестиваль проводиться серед дітей віком до 18 років у трьох вікових групах у таких номінаціях: вокал (соло, дует, тріо, квартет); хореографія; оригінальний жанр (клоунада, пантоміма, пародія, гумор); вокальні та вокально-інструментальні ансамблі.

Грамоти та подарунки отримали переможці у всіх номінаціях та вікових групах, а ГРАН-ПРІ фестивалю журі одноголосно присудило вокалістці Вікторії Сивоус з дитячої школи мистецтв с. Лисятичі Стрийського району (Керівник Фок Микола Михайлович).

Довідка.

Організатори: Жидачівська РДА, служба у справах дітей райдержадміністрації. Фестиваль проводився під патронатом Благодійного фонду Олега Канівця «Добре серце».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...