• Головна
  • У Львові створили благодійний фонд для дітей з хворим серцем
12:20, 11 листопада 2011 р.

У Львові створили благодійний фонд для дітей з хворим серцем

У Львові батьки Павлика Корчинського, який помер від вродженого захворювання серця, заснували благодійний фонд "Ти не один" пам’яті хлопчика.

Хлопчик, на операцію якому за місяць вдалось зібрати рекордну для Львова суму – майже 600 тисяч гривень, все ж помер, не дочекавшись операції в Німеччині. Тепер справою свого життя батьки вважають допомогу дітям, у яких теж хворе серце. Стартовим капіталом фонду стануть гроші, які зібрали для Павлика.

Нагадаємо, Павлик Корчинський народився із рідкісною вродженою вадою серця. В 6 років переніс першу операцію на протезування клапана в інституті серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова (м. Київ). Через деякий час було проведено другу операцію у ЛОКЛ. Певний час штучний клапан ще підтримував функцію міокарда. Хлопчик відвідував школу, однак з часом його здоров’я знову погіршилося. За словами кардіохірургів, єдиним шансом вижити для Павла була термінова пересадка серця. В Україні таку операцію зробити неможливо. Батьки вели переговори з німецькою клінікою, на операцію потрібно було понад 500 тис. євро. Але прооперувати хлопчика не встигли.

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...