• Головна
  • Свобода звинуватила Facebook у спецоперації проти Бандери
15:35, 10 листопада 2011 р.

Свобода звинуватила Facebook у спецоперації проти Бандери

Опитування в мережі Facebook щодо назви львівського аеропорту було сфальсифіковане.

Про це заявив депутат від фракції "Свобода" у Львівській міській раді Юрій Михальчишин.

"Ми вважаємо, що у Львові відбулася цинічна спецоперація. Оголосили помилкове цілком підставне опитування в соціальній мережі Facebook. Для мене вже не дивина, що команда Андрія Садового маніпулює електронними засобами масової інформації", - сказав депутат.

Правда, як саме міський голова міг вплинути на результати цього опитування "свободівець" не уточнив.

"Це просто несерйозно. Сервери компанії Facebook є одними з найбільш захищених об'єктів в світі", - відреагував на заяву "свободівця"депутат Львівської міської ради Богдан Панкевич. "Я особисто вважаю цілком природним те, що львів'яни вирішили удостоїти короля Данила. Це потужна історична постать, український король, який заснував українське місто Львів. І цією назвою ми ще раз нагадаємо світові, що Львів є українським і європейським містом".

Нагадаємо, 7 листопада було завершено голосування щодо назви львівського аеропорту. Впродовж п'яти днів в опитуванні, яке проводилось у мережі Facebook, взяли участь 12 258 користувачів. З відчутним відривом перемогла пропозиція назвати аеропорт на честь засновника міста короля Данила Галицького (3 283 голосів, станом на 12:00 понеділка 7 листопада 2011 року). Друге місце посіла назва на честь Степана Бандери (2 197 голосів). На третьому місці – назва "Аеропорт Львів" (1 554 голоси).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...