• Головна
  • Замість підготовки Львова до зими, Садовий пішов у відпустку, – «Свобода»
09:05, 8 листопада 2011 р.

Замість підготовки Львова до зими, Садовий пішов у відпустку, – «Свобода»

Міський голова Львова замість того, аби провести позачергову сесію міськради з найважливіших питань життєдіяльності міста, взяв відпустку та виїхав за межі України.

Про це 7 листопада заявив голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський, – інформує ЗІКу прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

Як повідомив депутат, фракція «Свободи» ініціювала проведення позачергової сесії Львівської міськради, аби розглянути найважливіші питання для міста, які міський голова відмовляється вже дві сесії поспіль включити в порядок денний.

«Ми запропонували міському голові провести позачергову сесію виключно з тих концептуальних питань, які сьогодні є надважливі для міста та потребують негайного розгляду, а саме питання про стан підготовки Львова до зими, про скасування підняття тарифів на квартплату і двоставкового тарифу. Також ми вимагаємо розглянути питання аудиту діяльності «Львівводоканалу», «Львівтеплоенерго», і львівських ЖЕКів, зміни структури виконавчих органів Львівської міської ради та провести їхні публічні звіти перед громадою міста. Однак, як нам стало відомо, Садовий зараз перебуває у відпустці за власний рахунок поза межами України. Вважаємо, що такі дії міського голови – самоусунення та ігнорування «некомфортних» для нього питань. Це втеча від відкритого діалогу у сесійній залі міськради та спроба шантажу депутатів. Ми дочекаємося його повернення і вже на пленарному засіданні знову ініціюватимемо включення до порядку денного зазначених питань», – заявив Руслан Кошулинський.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий перебуває з робочим візитом у Брюсселі. Андрій Садовий зустрінеться з мером Брюсселя та обговорить питання інвестиційної співпраці у галузі менеджменту твердих побутових відходів, покращення якості води, послуг житлово-комунального господарства, транспорту. Робочий візит триватиме до 9 листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...