• Головна
  • У п’ятницю, 31-го липня, завершується прийом документів у вищі навчальні заклади
16:45, 29 липня 2015 р.

У п’ятницю, 31-го липня, завершується прийом документів у вищі навчальні заклади

Абітурієнти, які вступають до вищих навчальних закладів України на основі повної загальної середньої освіти та подають для вступу результати зовнішнього незалежного оцінювання, ще мають шанс подати свої документи до 18:00 години, 31-го липня.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Після завершення прийому документів у вищих навчальних закладах буде сформований рейтинговий список вступників, на підставі якого кращим абітурієнтам запропонують місця навчання за кошти державного бюджету.

Рейтинговий список абітурієнтів, які вступають для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та ступеня бакалавра з рекомендацією до зарахування на місця державного замовлення, оприлюднять 4-го серпня до 12:00 години.

Вступники, які будуть рекомендовані до зарахування на навчання за державним замовленням за одним з пріоритетів, мають подати оригінали документів до вищого навчального закладу з 4 по 8 серпня. Зарахування вступників на навчання має відбутися не пізніше 12:00 години, 10-го серпня. Щодо зарахування на платній основі (контракт), то воно має відбутися не пізніше 17-го серпня.

Зазначимо, у 2015 році абітурієнти мають право подати документи у п’ять вищих навчальних закладів та на три спеціальності в кожному (максимум 15 спеціальностей).

Нагадаємо, ЛНУ імені Івана Франка - фаворит вступної кампанії 2015 року

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #вступна_кампанія #подача_документів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...