• Головна
  • Поверх і вартість квартири, тобто на скільки дорожче «в небі»
21:52, 28 липня 2015 р.

Поверх і вартість квартири, тобто на скільки дорожче «в небі»

Апартаменти на вершині хмарочоса з прекрасним видом на барвисту мозаїку дахів, сітку жвавих вулиць, щоб насолодитися захоплюючими видами і красиві заходи сонця – це мрія не одної людини. Однак така розкіш дорого коштує, за комфортабельний "люкс з видом" вам доведеться платити не в два, не три, а цілих в п'ять разів більше, ніж купити квартиру під Києвом такого ж розміру в звичайному блоці.

Поки 2/3 пропонованих до продажу квартир, розташовані на першому, другому, третьому або четвертому поверсі. Цей результат, однак, не дивує; розрахунок показує, що близько 70% житлових будинків в нашій країні, в яких знаходяться пропоновані до продажу приміщення, налічує до 4 поверху у висоту.

Квартири на поверхах від 1 до 4 є серед найпоширеніших в країні. Їх ціни є найближчі середнього, обчислюваного для кожного з міст. Помітний виняток становлять лише квартири, розташовані на 4-му поверсі в будинках без ліфта; з-за того, що вимагають від жителів частого подолання декількох сходинок, вони, як і квартири на першому поверсі, на кілька десятків відсотків дешевше квартир, розташованих на 1-3 поверхах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...