• Головна
  • На Львівщині запрацює єдина система із розрахунків за комунальні послуги
16:15, 27 липня 2015 р.

На Львівщині запрацює єдина система із розрахунків за комунальні послуги

До початку нового опалювального сезону 2015-2016 років у Львівській області запровадять єдину автоматизовану систему розрахунків за житлово-комунальні послуги. Очікується, що вона значно поліпшить процес нарахування та оплати платежів за комунальні послуги.

Про це 27 липня, йшлося на нараді у голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, передає прес-служба ЛОДА.

За словами в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства ОДА Назарія Романчука, на сьогодні триває розробка механізму, що дозволить здійснювати моніторинг та аналіз стану розрахунків споживачів за комуналку, насамперед перед підприємствами тепло- та водопостачання.

 В кінцевому результаті ми хочемо досягнути стовідсоткових розрахунків за спожиті житлово-комунальні послуги", - резюмував директор департаменту.

"Запровадження єдиної системи дозволить контролювати стан розрахунків населення та комунальних підприємств за спожиті енергоносії. Також це дозволить відслідковувати цільовість та ефективність використання коштів, сплачених за  комунальні послуги", - зазначив він.

Назарій Романчук також пояснив, що електронна система матиме вигляд бази даних, до якої будуть під’єднанні підприємства-надавачі житлово-комунальних послуг.

"Ми бачитимемо, скільки коштів надходить на рахунки підприємств від споживачів, а також подальший рух коштів. В кінцевому результаті ми хочемо досягнути стовідсоткових розрахунків за спожиті житлово-комунальні послуги", - резюмував директор департаменту.

Читайте також: порівняно із минулим роком у Львові вартість комунальних послуг зросла на 83,6%

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #Україна #комунальні_послуги
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...