• Головна
  • До кінця 2015 року у львівських садках відкриють 21 додаткову групу
21:22, 23 липня 2015 р.

До кінця 2015 року у львівських садках відкриють 21 додаткову групу

Нестача місць в садках пов’язана з тим, що багато дітей, які перебувають на електронній реєстрації та відвідують садки міста, проживають у навколишніх селах та містечках Львівщини.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛМР.

Так, за словами директора департаменту гуманітарної політики ЛМР Галини Слічної, до кінця 2015 року заплановано відкриття 21-ї додаткової групи. Наразі вже відкрито 3 таких групи, а з вересня відкриють ще таку ж кількість груп.

Насправді, дуже важко вивести загальний відсоток дітей дошкільної освіти

“Групи відкриваються у тих приміщеннях, які були максимально адаптовані під дошкільні групи. В таких приміщеннях ми проводимо капремонти та вивільняємо від орендарів. Насправді, дуже важко вивести загальний відсоток дітей дошкільної освіти. Якщо взяти цифри, які ми маємо на території міста Львів, то виглядає, що нам не вистачає лише 3 тисячі місць для дітей. Але якщо подивитись на цифри з електронної реєстрації, то кількість місць буде набагато більшою. Тому, що маємо надзвичайно велику кількість дітей, які не зареєстровані та не проживають у Львові. Тобто, у місті просто працюють батьки дітей, які і приводять до дитсадків своїх дітей.

Взагалі, реально дошкільною освітою необхідно охопити близько 11 тисяч дітей. Ми зможемо забезпечити необхідними умовами лише 6 тисяч.”, - розповіла Галина Слічна.

Зазначимо, що найбільша потреба у садках - у центральній частині міста. Також серйозні проблеми із садками у Сихові, Залізничному районі та на Левандівці.


Читайте також: На Львівщині у дитячому садочку побудували нову котельню за 990 тисяч гривень. Частину грошей дав ЄС

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #дошкільні_групи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,68
39,76
EUR
42,60
42,68
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...