• Головна
  • Львівську ОДА пікетують з вимогою відставки ВРУ, КМУ та президента
15:50, 3 листопада 2011 р.

Львівську ОДА пікетують з вимогою відставки ВРУ, КМУ та президента

Близько сотні представників громадських організацій Львова пікетують Львівську ОДА .

Про це повідомляє кореспондент Вголосу.

«Наша акція – це Форум громадських організацій. Наша вимога дуже різка – відставка Верховної Ради, Кабміну та імпічмент президента у зв’язку з тим, що зараз відбувається. Терпіти далі не можна – день за днем нам плюють в обличчя», - каже заступник голови ГО «Народний рух» Андрій Коваль.

«Ми прийшли заявити свою позицію стосовно жалібного стану фермерів, селян. Дякуємо хорошому урожаю, що виріс без участі держави. Проте, держава не докладає жодних зусиль для того, щоб ми могли продати цей урожай і заробити на подальшу свою діяльність. Програми, які існують – це тільки декларації, які не виконуються. Це все доходить до того, що в подальшому села не стане. Ми протестуємо і вимагаємо зміни влади і зміни ставлення до українського селянина», - розповідає Голова Асоціації фермерів та землевласників Львівщини Ярослав Кардаш.

Громадські активісти стоять із синьо-жовтими прапорами. До них хотіли приєднатись з двадцяток націоналістично налаштованих молодиків із червоно-чорними стягами, проте організатори заборонили піднімати будь які інші символи, окрім державного прапора.

Проте, окремі націоналісти все ж підтримали акцію громадських організацій, винісши поперед усіх банер із надписом: «Вітьок, проживи за 20 грн. в день», підписаний знизу Opir.info.

Також на акції поширювали інформацію про те, що незабаром проводитимуться акції у підтримку Олександра Огороднікова, який 21 січня цього року в Одесі підпалив офіс “Партії регіонів” і сам зізнався у скоєному. «Йому світить позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Ми закликаємо підтримати Олександра, як наданням йому фінансової допомоги, так і проведення громадських акцій на його підтримку», - додають активісти.

Додамо, що громадський порядок біля стін ЛОДА забезпечували 50 міліціонерів.

До пікетувальників вийшли перший заступник голови облради Петро Колодій та депутат-«свободівець» Андрій Холявка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...