• Головна
  • На Львівщині інспектори ДАІ зупинили два автомобілі з перебитими номерами
14:35, 3 листопада 2011 р.

На Львівщині інспектори ДАІ зупинили два автомобілі з перебитими номерами

Інспектори ДАІ у Львівській області затримали два автомобіля, в яких були перебиті номера кузовів. Про це повідомляє прес-служба ДАІ у Львівській області.

Один з автомобілів «Опель Кадет» ДАІ зупинила у селі Зимна Вода Пустомитівського району за порушення правил дорожнього руху. Під час звірки номерів агрегатів було виявлено, що в автомобілі встановлено двигун об’ємом 1,6 кубічних сантиметрів, проте у свідоцтві про реєстрацію вказаного автомобіля значився об’єм 1,3 кубічних сантиметрів. Крім того, дублююча бірка номера кузова вварена кустарним способом.

Для проведення подальшої перевірки автомобіль було доставлено на арештмайданчик, а водія – у Пустомитівський райвідділ міліції.

Того ж дня близько 13.30 години у селі Гребенне Сколівського району інспектори дорожньо-патрульної служби взводу супроводу зупинили автомобіль марки «Опель Вектра» під керуванням 27-річного водія.

Під час звірки номерів агрегатів було виявлено, що номер кузова автомобіля вварено кустарним способом. Для проведення детальнішої перевірки автомобіль було доставлено на арештмайданчик, а водія – у Сколівський райвідділ міліції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...