• Головна
  • На Львівщині упродовж чотирьох днів за порушення правил перевезення оштрафували 18 фур
23:00, 20 липня 2015 р.

На Львівщині упродовж чотирьох днів за порушення правил перевезення оштрафували 18 фур

В області триває перевірка руху великовагового автотранспорту. Відтак, лише за минулий тиждень, обласне управління Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті зафіксувало 18 порушень.

Про це 032.ua повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Серед порушників – здебільшого українські перевізники, оскільки, як правило, європейські компанії дотримуються усіх встановлених норм

Як розповів начальник обласного Управління Укртрансінспекції Сергій Небесний, серед порушників – здебільшого українські перевізники, оскільки, як правило, європейські компанії дотримуються усіх встановлених норм.

“Порушення допускають ті, які працюють лише на нашому внутрішньому ринку. Відтак, найчастіше не проходять габаритно-ваговий контроль фури, які обслуговують кар’єри, та зерновози”, — зауважує Сергій Небесний.

Зазначимо, що через відсутність дозволів на перевезення вантажів з перевищенням установлених габаритно-вагових параметрів кожного порушника оштрафовано на 1 700 грн., що дозволило скерувати до місцевих бюджетів 30 600 грн.

Окрім цього, за проїзд цих транспортних засобів автомобільними дорогами області також стягнено плату на загальну суму 5 720 євро.

Нагадаємо, що з 13 липня Управління Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті у Львівській області відновило перевірки великовагового автотранспорту,  а також автотранспортних підприємств, які здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення. 



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #штраф_великовагового_автотранспорту
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,65
39,73
EUR
42,62
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...