• Головна
  • Просте рішення побутових проблем у Львові.
Новини компаній
09:11, 15 липня 2015 р.

Просте рішення побутових проблем у Львові.

Новини компаній

Одне мудре прислів’я говорить, що ремонт не можливо завершити, його можна тільки призупинити. Переважна більшість людей на протязі свого життя нерідко стикається з процесом ремонту свого будинку, квартири чи офісу. Кожен має бажання зробити ремонт так, щоби до того питання більше не повертатись. Якось хотілося б не заглиблюватись в процес ремонту, а просто пояснити майстрові проблему, погодити принципові питання і на завершенні роботи, оцінити результат.

Але ж як і де і відшукати таких "чудо"- фахівців, над якими не потрібно було б стояти, біля них переживаючи бігати, і яким не треба старанно пояснювати, як правильно і якісно виконати роботу? Отож, чи вміє хтось прийти, оцінити, порадити, якісно зробити роботу за доступною ціною і гарантувати, що буде працювати все добре? Очевидно, що це мала бути б фірма, або компанія метою якої є  швидке, зручне і професійне вирішення різноманітних побутових проблем. Саме таким вимогам і відповідають майстри Домової служби.  Мабуть, ви вже користувались послугами наших майстрів  і набули власну думку щодо високого рівня нашого сервісу. Далі ми спробуємо підкреслити  переваги та плюси нашого сервісу порівнюючи з  майстрами "з оголошень"  та схожими фірмами, наступними аргументами:

1. Ми працюємо в зручний для клієнта час.

Щоденно наші диспетчери приймають замовлення  з 7.00 до 21.00 години. Замовити виклик майстра можливо на зручний для Вас час.

2. Всі майстри знаходяться за одним номером телефону.

Вам не потрібно буде дзвонити на різні номери, шукати по оголошенням, щоби знайти потрібних Вам майстрів з різноманітних профілів роботи. Задзвонивши в  Домову службу у Львові ви зможете замовити послуги сантехніка, електрика, столяра,  бригади з ремонту квартири, вантажників, прибиральниці, зварювальника,  фахівця з ремонту холодильників, пральних машин, газових колонок, котлів,  тощо.

3. Ми пропонуємо більше 1000 видів різних послуг.

Будемо корисні Вам у різних напрямках забезпечення  комфорту Вашої оселі.

3. Вартість послуг чітко визначена і доступна.

Перед тим як замовити послугу краще було б, уточнити вартість виконуваної роботи, таким чином ви уникнете непорозумінь при розрахунку. Вартість послуг можна узнати у диспетчера, знайти на сайті Домової служби або подивитись в Каталозі цін та послуг.

4. Можливий розрахунок готівковий і безготівковий.

З нами Ви можете розраховуватись не тільки готівкою, але й по перерахунку. Такий спосіб буде зручний для фірм та приватних підприємств.

5. На виконану роботу - письмова гарантія.

Це являється головною перевагою Домової служби. Так є, що приватний майстер не залишає письмової гарантії на роботу, яку виконав. Тому, якщо щось станеться, то він не поїде виправляти  проблему  до клієнта. При закінченні робіт, майстри Домової служби, залишать у Вас Акт виконаних робіт, де вказаний термін дії гарантії. Ми гарантуємо, що у гарантійних випадках, майстри швидко і якісно вирішать проблему. Відділ контролю, який є в нашій службі, слідкує за якістю виконання всіх замовлень.

6. Приємні знижки.

Замовник, який вдруге скористався послугами  Домової служби отримує  магнітну дисконтну картку постійного клієнта зі знижкою 10% на всі послуги нашої служби.

7. Кваліфіковані консультації безкоштовно.

Ви можете отримати  безкоштовну консультацію стосовно вирішення побутових проблем, і які відносяться до профілів служби, зателефонував до диспетчера.

8. Можливість дати пораду і співпрацювати з нами.

Якщо Ви маєте бажання залишити відгук або пропозицію відносно роботи служби,  Ви допоможете стати нам краще. Ми дуже вдячні за відгуки і раді кожній пропозиції.

Метою цієї короткої статті не було співання собі дифірамб, ми тільки хотіли заявити про свою готовність прийти Вам на допомогу коли виникне потреба, рішати ваші побутові дрібні проблеми . Звертайтесь до нас і наші майстри з радістю допоможуть вам!

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...