• Головна
  • На Львівщині вшанували пам'ять полеглого Героя АТО
17:15, 16 липня 2015 р.

На Львівщині вшанували пам'ять полеглого Героя АТО

У селі Сабанівка Радехівського району, вшанували річницю загибелі новітнього Героя, старшого солдата збройних сил України Романа Кратка, який загинув у зоні АТО, 11 липня 2014 року, під час виконання військового обов’язку.

Про це 032.ua повідомили у прес-служба Львівської облдержадміністрації за інформацією Львівського обласного військового комісаріату.

Загалом біля місцевого храму зібралося близько 200 чоловік

Так, біля дзвіниці місцевого храму Св. Димитрія Солунського, відбувся поминальний концерт-реквієм “Життя – мов спалах”, організований Народним домом села Сабанівка спільно з осередком Всеукраїнського товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка.

Загалом біля місцевого храму зібралося близько 200 чоловік.

У концерті брали участь місцеві аматори сцени, вокальний ансамбль Народного дому с.Стоянів, вокальний дует Народного дому Радехова, дирекція загальноосвітньої школи, вчителі, класний керівник, друзі та однокласники, побратими – воїни АТО.

В рамках заходу прийшли вшанувати пам'ять полеглого Героя родичі та близькі, вчителі, односельчани та представники райдержадміністрації.

Нагадаємо, 11 липня, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла відбувся реквієм пам’яті за загиблим під Зеленопіллям. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #концерт_реквієм #новітній_Герой #Роман_Кратко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...