• Головна
  • 5 головних новини Львова та області за 14 липня
підсумки вчорашнього дня
08:30, 15 липня 2015 р.

5 головних новини Львова та області за 14 липня

підсумки вчорашнього дня

032.ua публікує 5  головних подій, які відбулися на Львівщині впродовж 14 липня 2015 року. 

1. Вівторок, 14 липня, розпочався для Львова двома вибухами, які сколихнули не лише місцевих мешканців, а й жителів України. Перший вибух у місті пролунав о 9:15, на вулиці Плугова, 8а, біля дільничого пункту, а другий – близько 10:10, неподалік пункту на вулиці Юрія Липи. Внаслідок цього підірвався 24-річний міліціонер та 31-річна дільничий інспектор Шевченківського райвідділу Львова. За словами медиків, обоє потерпілих перебувають у реанімації у медикаментозному сні, стан жінки крайньо важкий. В свою чергу, правоохоронці кваліфікували вибухи у Львові як теракт.

2. Водолази витягнули з води тіло львів'янина, який зник безвісти 31 травня на Ясниському кар'єрі. Пошуки юнака тривали більше місяця.

3. А тим часом, правоохоронці пов’язують вибухи у Львові з подіями на Закарпатті, а в добровольчому корпусі Правого Сектору Львівщини дали оцінку подіям в Мукачево та Львові. Зокрема, на їх думку, зараз тривають відверті провокації та брудні ігри з боку високих чиновників країни, які направлені передусім на дискримінацію добровольчого корпусу та його повного знищення.

4. На Самбірщині мешканці стали більше довіряти міліції, адже там триває нова реформа –правоохоронці швидше почали реагувати на виклики.

5. Наприкінці дня, близько трьох годин, у Львові міліціонери та вогнеборці намагалися вмовити чоловіка не вистрибувати з вікна багатоповерхівки . Станом на 18 год 14 липня – переговори досі тривали. Зазначимо, чоловік перебував на 8 поверсі будинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #підсумки_вчорашнього_дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...