• Головна
  • Стильний ігровий корпус Cyber Corsair C-01
12:53, 14 липня 2015 р.

Стильний ігровий корпус Cyber Corsair C-01

Стильний ігровий корпус Cyber Corsair C-01 - новинка на вітчизняному ринку. Аксесуар виконаний в сучасній дизайнерській техніці: багато деталей виготовленіо з металу, гвинтові кріплення приховані від сторонніх очей, а передня панель ззовні схожа на шоломи трансформерів із знаменитого однойменного фільму. Виробники позиціонують Cyber Corsair C-01 як одного з найкращих комп'ютерних корпусів із середнім ціновим діапазоном: за своїми експлуатаційними характеристиками він випереджує багатьох конкурентів, хоча має і недоліки. Але про все по порядку.

Дизайн

Відмінна особливість Cyber Corsair C-01 - футуристичні форми, немов взяті з голлівудських фільмів про роботів та прибульців. Ці комп'ютерні корпуси мають передню панель, яка, за допомогою прямих ліній, розділена на кілька площин. Головним об'єктом композиції є центральний нижній прямокутник, пофарбований у чорний колір, і завдяки чому помітний на корпусах білого і червоного кольорів. Над прямокутником розміщений логотип серії моделей Cyber ​​Corsair.

Корпус має дві кнопки - включення і перезавантаження - і два індикатори - Power і HDD. Його передня панель виконана з пластика, а бокові панелі - зі сталі. Також сталь використана для виготовлення шасі, що надає виробу додаткову стійкість. Щоб відкрити доступ до електронної «начинки» корпусу, треба демонтувати його бічну стінку.

Вага та розміри

Маса і габарити ігрового корпусу відповідають параметрам типорозміру MidiTower. Вага виробу становить 5,4 кг, висота досягає 475 мм, ширина - 205 мм, довжина - 520 мм. Завдяки таким відносно компактним розмірам, корпус легко поміщається в спеціальну нішу комп'ютерного столу. Товщина шасі аксесуара - 0,6 мм.

Система охолодження

Корпус не обладнаний вбудованими вентиляторами, проте, оснащений вентиляційними отворами в місцях, відведених під монтаж додаткових вентиляторів. Відтак, по одному вентилятору типорозміру 120 мм можна встановити на передній, бічний і задній панелях. На верхній панелі можуть бути встановлені відразу два таких вентилятора, а на задній може додатково розміститися більш потужний вентилятор типорозміру 140 мм.

Виробник рекомендує використовувати фірмовий блок живлення, проте підійдуть і інші. У корпусі немає вікна для кріплення кулера CPU. Тим не менш, можлива установка високого кулера: максимальна висота охолодження процесора -170 мм.

Технічні параметри

Що стосується електронної «начинки», то Cyber ​​Corsair C-01 підтримує форм-фактори материнських плат: ATX і Micro ATX. Корпус обладнаний одним зовнішнім відсіком типорозміру 5,25 дюймів і трьома по 3,5 дюймів кожен: одним зовнішнім і двома внутрішніми. Також аксесуар оснащений чотирма відсіками SSD типорозміру 2,5 дюймів. Для установки додаткових модулів Cyber ​​Corsair C-01 має 7 слотів розширення. Максимальна довжина відеокарти, яку можна встановити - 400 мм.

Аксесуар обладнаний двома портами USB 2.0 і одним - USB 3.0. Поруч з ними знаходяться роз'єми для навушників та мікрофону.

Резюме

В цілому, Cyber ​​Corsair C-01 - це ATX корпус, який справляє враження добротного iгрового корпусу в середньому ціновому діапазоні. На тлі конкурентів виріб виділяється своїм мінімалістичним дизайном, а також широкими можливостями для його модернізації. Кілька зовнішніх і внутрішніх відсіків різного типорозміру і велика кількість слотів розширення дозволяють легко налаштовувати функціональні можливості комп'ютера. Модель Cyber ​​Corsair C-01 - знахідка для тих геймерів, хто хоче модернізувати «залізо» під свої потреби за оптимальною ціною.

Придбати Cyber ​​Corsair C-01 можливо у фірмовому інтернет-магазині Shop.dts.ua від виробника.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,88
EUR
42,81
42,81
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...