• Головна
  • Нові тарифи є знущанням над народом, – свободівець Ігор Кривецький
14:15, 5 липня 2015 р.

Нові тарифи є знущанням над народом, – свободівець Ігор Кривецький

Зростання тарифів на комунальні послуги може призвести до зубожіння українців та негативно вплине на стан економіки. Таку думку висловив колишній депутат ВР, свободівець Ігор Кривецький,  передає "Корреспондент".

Він вважає, що за наявності високого рівня тарифів та низького рівня зарплат населення України приречене на жорстку економію та поступову втрату платоспроможності. Громадянам доведеться відмовитися від деяких товарів та послуг, і відсутність «живих» грошей, в свою чергу, призведе до поганих наслідків для країни в цілому. Така політика уряду, що намагається вирішити проблеми за рахунок громадян, є непрофесійною. Українці залишилися віч-на-віч із соціальною несправедливістю, хоча ще декілька місяців тому, під час Революції Гідності, мали великі сподівання. 

«При наявному “африканькому” рівні зарплат і пенсій з людей здирають останнє, коли пропонують європейські ціни. Крім того, й досі не зрозуміло, як формуються ті чи інші тарифи. Це справжнє знущання над народом. На жаль, пройшов вже рік, а українці так і не дочекалися реальних реформ. Натомість нові тарифи призведуть до зубожіння, тобто, політика Кабміну не є ефективною. Це значить – безвідповідальність керівництва й паплюження ідей Майдану, адже люди стояли за краще життя», – зазначив свободівець. 

У цій ситуації він пропонує впровадження експертного аналізу й аудиту стану будівель, програм із енергозбереження та утеплення осель. Лише після цих кроків можна буде говорити про підвищення тарифів кількома хвилями, переконаний екс-депутат. 

Нагадаємо, Ігор Кривецький був одним із найактивніших учасників Майдану й брав участь у переговорах у кризові моменти революції.   

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ігор Кривецький #Игорь Кривецкий #ГО Свобода #Олег Тягнибок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...