• Головна
  • Олексій Коломійцев може залишитись на посаді художнього керівника драмтеатру Лесі Українки
09:30, 6 липня 2015 р.

Олексій Коломійцев може залишитись на посаді художнього керівника драмтеатру Лесі Українки

Конкурс на заміщення вакантної посади має відбутись 3 серпня. Колишній керівник театру має набір боротись за відновлення своїх прав.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на допис Олексія Коломійцева у мережі Facebook.

За словами Коломіцева, він не хоче зраджувати своїх глядачів і обіцяє боротися до кінця.

“Шановні друзі! Мене засипали питаннями: чи буду я подаватись на конкурс художнього керівника театру Лесі Українки 3-го серпня?

Звичайно, що так! Я не маю морального права зрадити глядачів нашого Театру, поціновувачів вистав національної спрямованості "Divka", "Вівісекції", "Антиформалістичного райку", "HEROD". Я не з тих, хто кидає справу на півдорозі і шукає гарних стосунків з пережитками радянського минулого. Моя позиція чітка та однозначна - Україна врешті-решт повинна позбутися своїх псевдо-мистецьких соціалістичних шароварів. Український театр - це потужна зброя у боротьбі проти авторитетів-"театралів" часів "совку". Коли мова йде про майбутнє української свідомості, я розумію - це боротьба не на життя, а на смерть! Тому не хвилюйтеся - моя війна з народними та заслуженими потворами УРСР закінчиться тільки разом із моїм існуванням. Бережи нас всіх Господь!”, - зазначив Олексій Коломійцев.

Нагадаємо, 20 червня актори театру висловили недовіру Коломійцеву та звинуватили його у фінансових махінаціях. Наразі у театрі працює контрольно-ревізійна комісія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #драм_театр_Лесі_Українки #Олексій_Коломійцев
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...