• Головна
  • У Львові міліція заявляє, що облави на циган не влаштовувала
12:00, 27 жовтня 2011 р.

У Львові міліція заявляє, що облави на циган не влаштовувала

МВС України у Львівській області повідомляє, що інформація про те, що «незаконно знімають відбитки пальців» і «дискримінаційно перевіряють документи» у представників ромського населення регіону, не відповідає дійсності.

Як повідомили ZAXID.NET у секторі зв’язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області, наразі правоохоронці розслідують дві кримінальні справи щодо осіб ромської національності, які вчиняли злочини на території Львівської області: щодо вбивства 32-річного львів’янина та про торгівлю наркотиками.

У ході розслідування цих кримінальних справ розглядали різні версії, відпрацьовувались особи, які могли бути причетними до цих злочинів, зокрема особи ромської національності.

Нагадаємо, вчора з’явилася інформація про те, що правоохоронні органи Львова та Львівської області «здійснюють незаконне зняття відбитків пальців і перевірку документів щодо ромського населення Львова та області». Про це йдеться у зверненні виконавчого директора Європейського центру з прав циган (ЄЦПЦ) Дезидерій Гергей до Генерального прокурора та Міністра внутрішніх справ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...