• Головна
  • Вихідець із Білорусії покинув рідне місто та перебрався до Львова, де відкрив власну справу та допомагає українському війську
16:00, 1 липня 2015 р.

Вихідець із Білорусії покинув рідне місто та перебрався до Львова, де відкрив власну справу та допомагає українському війську

Білорус Андрій Азаров виготовляє домашню ковбасу, курячі крильця та гусячі стегна. А частину заробленого через волонтерів, віддає українській армії.

Про це йде мова у сюжеті телеканалу ICTV.

За словами Андрія, після відвідин київського Євромайдану він зрозумів, що Україна — саме те місце, де він хоче відкрити власну справу. І вже невдовзі покинув рідний Мінськ та переїхав до Львова.

“Я вірю, що саме тут, можливо і не за мого життя, можна швидше побудувати ідеальне суспільство

“Я вірю, що саме тут, можливо і не за мого життя, можна швидше побудувати ідеальне суспільство. Не країну, а саме людей. Дороги можна вімремонтувати. Наприклад, у Мінську дороги у дуже гарному стані. Але людей там відремонтувати набагато складніше”, - розповідає Андрій Азаров.

Тепер, після російської агресії, у маленькій орендованій квартирі, кулінар власноруч готує і продає власні вироби, а частину виручених коштів віддає на допомогу українським військовим, які воюють у зоні АТО.

“Люди, які купують мій товар, чітко знають, що певну частину виручених коштів я не витрачаю на себе чи свою сім’ю. Гроші йдуть на потреби армії. Це моя громадянська позиція, мій обов'язок, якщо хочете”, - зазначив білоруський кулінар.

Поки що його товар купують друзі через соціальні мережі, та згодом, коли отримає українське громадянство, обіцяє розширити справу. В планах — відкрити у Львові власний магазин сиро-в'яленого м'яса.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #домашня_ковбаса #Андрій_Азаров
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...