• Головна
  • Особливості сучасного охоронного відеоспостереження
09:20, 28 червня 2015 р.

Особливості сучасного охоронного відеоспостереження

Сьогодні встановлювати системи відеоспостереження - це не тільки тенденція, але дійсно зручна безпека для будь-якого об'єкту. У наші дні зломи та крадіжки майна відбуваються все частіше. Саме тому так багато людей  хвилюються за власне майно, життя, будинки, бізнеси і так далі.

Сучасне охоронне відеоспостереження - це єдиний автоматизований комплекс спеціального обладнання, яке встановлюється з метою захистити майно, а також попередити власника про небезпеку та зафіксувати будь-які події.

Охоронне відеоспостереження можна встановити як в приміщенні, так і на будь-якій іншій території. На сьогоднішній день найпопулярнішими місцями для створення систем захисту є квартири і будинки, складські приміщення та офісні центри, магазини і фінансові установи. Нерідко власники компаній вдаються до захисту конфіденційних документів за допомогою відеокамер.
Зараз дуже затребуване автономне відеоспостереження.
Система автономного стеження - це комплекс обладнання, яке має два основні завдання:

1) Передача даних з об'єктів, які знаходяться далеко від власника. У таких випадках система передає інформацію за допомогою безпровідного зв'язку, виводить її на екран і показує зображення. Якість і швидкість передачі, звичайно ж, залежать від обладнання, яке встановлена ​​на території.

2) Робота системи стеження в автономному режимі. Це означає, що камери відеоспостереження, а також все обладнання, функціонують самостійно.

Щоб запустити таку систему автономного відеоспостереження можна використати декілька типів обладнання. По-перше, для цього може бути використана ip камера. Такий пристрій може передавати інформацію по беспровідній мережі і відслідковувати рух на об'єкті навіть в темний час доби. Вони можуть записувати дані на спеціальну SD карту або ж безпосередньо в мережу. По-друге, необхідно продумати спосіб живлення такої системи. Так якщо спостереження ведеться на віддалених і важкодоступних територіях, то багато хто воліє встановити сонячні батареї для роботи такої системи. Зазначимо, що це досить дорогий варіант, але тоді ви отримуєте дійсно автономну систему охорони. Звичайно існують системи зі звичайними аккуммуляторами і батарейками, але вони вимагають постійної підзарядки.

Для сучасного охоронного спостереження немає нездійсненних завдань. Зверніться до фахівців і вони допоможуть вам спроектувати працюючу систему безпеки для вашого об'єкта.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...