• Головна
  • У Львові триває підготовка до опальованого сезону
14:06, 27 червня 2015 р.

У Львові триває підготовка до опальованого сезону

ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить планові ремонтні роботи обєктів теплопостачання, аби влітку безперебійно подавати тепло до домівок львів'ян

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ЛМКП «Львівтеплоенерго».

На балансі у ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходяться: три найбільші джерела теплопостачання Львова – ТЕЦ-1, ТЦ «Північна», ТЦ «Південна», 110 котелень, 132 ЦТП, 72 ІТП та 443 км теплових мереж. Усі ці об’єкти ретельно готуються до роботи в зимовий період.

Відповідно до планів ремонтних робіт, на об’єктах теплопостачання буде відремонтовано теплову ізоляцію, проведено капітальний ремонт котлів, електродвигунів різної потужності, хімічна промивка теплообмінників, замінена насосних агрегатів та ін.

«Щороку значні роботи з підготовки до опалювального сезону припадають на заміну теплових мереж. Труби міняємо на попередньо ізольовані, що забезпечує надійність роботи і зменшує теплові втрати. Відповідно до проекту з ЄБРР цього року буде встановлено ІТП у Сихівському районі, та проводитимуться роботи на теплових мережах на вул. Драгана, Луганська, Наукова, біля Шувару на Сихові», - розповіли у «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, що під час вихідних працівники “Львівтеплоенерго” працюватимуть у звичному режимі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #опалюваний_сезон #032_ua #Україна #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...