• Головна
  • Літні львів’яни побувають на екскурсії у музеї Крушельницької
13:00, 24 жовтня 2011 р.

Літні львів’яни побувають на екскурсії у музеї Крушельницької

24 жовтня Львівський міський територіальний центр проведе черговий захід для своїх підопічних, одиноких людей похилого віку. Львів’яни літнього віку побувають на екскурсії в Музично-меморіальному музеї Соломії Крушельницької.

Про це ZAXID.NET повідомили в прес-службі Львівської міськради.

«Під час екскурсії учасники зможуть ознайомитись ближче із життям видатної української та світової оперної співачки, наочно побачити побут, в якому вона жила, почути цікаві факти з особистого життя, які невідомі пересічному громадянину», - повідомила працівник відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру Віра Костецька.

Нагадаємо, Львівський міський територіальний центр, як міська установа, утворений ухвалою сесії Львівської міської ради у червні 2009 року, і є бюджетною установою управління соціального захисту. Соціальні працівники центру надають соціальні послуги більш як 2,3 тис. львів’ян з числа непрацездатних одиноких у похилому віці.

Довідка

Музично-меморіальний Музей Соломії Крушельницької у Львові розташований в колишньому будинку співачки, який вона купила у 1903 р. (вул. Крашевського, 23, тепер – С. Крушельницької). Будинок збудований в 1884 р. за проектом міського будівничого Якуба Кроха. До 1939 р. С. Крушельницька була власницею цілого будинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...