• Головна
  • На Львівщині вивозитимуть сміття з усіх населених пунктів
09:46, 24 червня 2015 р.

На Львівщині вивозитимуть сміття з усіх населених пунктів

На Львівщині із 940 населених пунктів вивозять тверді побутові відходи (ТПВ), а ще у 965 повинні оголосити конкурс із визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення сміття.  На цей час 267 населених пунктів уже вирішили провести такий конкурс.

Про це йшлося у понеділок, 22 червня, під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки із представниками найбільших підприємств, що займаються вивезенням сміття на Львівщині, передає прес-служба ЛОДА.

На переконання Олега Синютки, на території області треба повністю налагодити систему вивезення ТПВ. Для цього необхідно провести конкурси з визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення непотребу.

"Ми прагнемо, щоби з кожного села чи селища вивозили сміття, щоби це все було централізовано", - зазначив голова Львівської ОДА.

Таку ініціативу підтримали й учасники засідання. Також вони розглянули питання тарифікації послуг із вивезення відходів. 

Нагадаємо, що у цьому році у Львівській області в кожному населеному пункті заплановано встановити контейнери для вивезення твердих побутових відходів. Це стане першим кроком до системного вивезення сміття.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #вивозитимуть_сміття #Львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...