• Головна
  • З початку року у Львові демонтували близько 827 рекламних конструкцій та 456 вивісок
09:34, 24 червня 2015 р.

З початку року у Львові демонтували близько 827 рекламних конструкцій та 456 вивісок

З початку року працівники відділу нагляду за станом зовнішньої реклами КП «Адміністративно-технічне управління» зафіксували 749 випадків самовільного встановлення рекламних конструкцій, 289 самовільно встановлених вивісок, 113 випадків невідповідності проектно-дозвільній документації, а також 210 випадків неналежного утримання засобів зовнішньої реклами.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

 Конструкція, встановлена без належно оформлених документів, підлягає демонтажу.

КП «Адміністративно-технічне управління» стежить, аби зовнішня реклама та вивіски у Львові розміщувалися на законних підставах. А саме на підставі дозволу, виданого виконавчим комітетом Львівської міської ради, якщо це реклама, або ж на підставі погодженого проекту, якщо це вивіска. Конструкція, встановлена без належно оформлених документів, підлягає демонтажу. З початку року у Львові було демонтовано близько 827 рекламних конструкцій та 456 вивісок.

«Лише виданий у встановленому порядку дозвіл є підставою для розміщення у Львові конструкції зовнішньої реклами, незалежно від місця її розташування: на комунальному, державному чи приватному майні. У випадку розміщення вивіски, підставою для встановлення є виключно погоджений проект», - розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #демонтаж_рекламних_конструкцій
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...