• Головна
  • Львівські активісти, вимагають від правоохоронців перевірити законність з’їзду російських організацій у Львові (ФОТО)
18:15, 23 червня 2015 р.

Львівські активісти, вимагають від правоохоронців перевірити законність з’їзду російських організацій у Львові (ФОТО)

За попередньою інформацією, 20 червня, у стінах Російського культурного центру, відбулася зустріч російських та антифашистських організацій Львівщини та Західної України. Місцеві активісти вже підписали звернення до міліціянтів, з метою перевірити законність цього з’їзду.

Про це у коментарі 032.ua повідомив львівський активіст Олег Радик. За словами пана Олега, активісти вже підготували звернення до керівництва львівського МВС та СБУ, оскільки на цьому з’їзді виступали деякі активісти, які відомі своєю антиукраїнською позицією.

"Просимо правоохоронні органи перевірити факт такого з’їзду, а також повідомити громадскість, щодо вжитих заходів до організаторів та учасників зібрання.

“Ми вважаємо, що подібні заходи на території України відбуватись не повинні. Тому,просимо правоохоронні органи перевірити факт такого з’їзду, а також повідомити громадскість, щодо вжитих заходів до організаторів та учасників зібрання. Власне, ми виступаємо не проти Російського культурного центру, а проти проведення під його егідою антиукраїнських шабашів”, - зазначив Олег Радик.

Львівські активісти, вимагають від правоохоронців перевірити законність з’їзду російських організацій у Львові (ФОТО), фото-1

Зазначимо, що учасниками заходу стали організації, діяльність яких в Україні офіційно заборонена. Зокрема, партія “російський блок” , ліві та комуністичні сили. Слово мав і лідер Російського руху в Україні Олександр Свистунов, який розповідав про жахливі умови життя російськомовних громадян в Україні.

Львівські активісти, вимагають від правоохоронців перевірити законність з’їзду російських організацій у Львові (ФОТО) (фото) - фото 2

Львівські активісти, вимагають від правоохоронців перевірити законність з’їзду російських організацій у Львові (ФОТО) (фото) - фото 2

Крім того, за інформацією ЗМІ, під час з’їзду було прийнято звернення до Президента України, де було наголошено, що тільки федералізація України і заборона націоналістичної ідеології може привести до миру і стабільності в країні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #новини #з’їзд_російських_організацій
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,88
EUR
42,81
42,81
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...