• Головна
  • «Ситуацію з будівництвом житла для журналістів з'ясовуватиме спеціальна комісія»,— Андрій Садовий
16:48, 19 червня 2015 р.

«Ситуацію з будівництвом житла для журналістів з'ясовуватиме спеціальна комісія»,— Андрій Садовий

Сьогодні, 19 червня, під час засідання сесії ЛМР міський голова Львова Андрій Садовий доручив створити комісію для з’ясування ситуації з будівництвом на вул. Панча.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

З’явився інвестор, який будує частину квартир для журналістів по ціні 6 тис. грн за 1 м.кв, а інша частина - комерційне житло

Зокрема, дорученя від міського голови отримали начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич та начальник управління земельних ресурсів та регулювання земельних відносин Сергій Коровайник.

«Ми пішли назустріч журналістам і виділили на вул. Панча земельну ділянку. Але ми виділили земельну ділянку за однієї умови – мова йде про житловий кооператив. А це означає, що журналісти за свої кошти будують житло. До мене надійшла інформація, що з’явився інвестор, який будує частину квартир для журналістів по ціні 6 тис. грн за 1 м.кв, а інша частина - комерційне житло. Ми так не домовлялися. Якщо інформація відповідає дійсності, то треба наше рішення скасувати. Бо ми ще й звільнили їх від усіх внесків на інфраструктуру, щоб максимально знизити ціну. Я думаю, що не тільки 50 журналістів в місті Львові хочуть мати метри квадратні за 6 тис. грн , напевно, є набато більше. Тому я би просив, щоб ми в цьому питанні розібралися”, — зазначив Андрій Садовий.

Зазначимо, що земельну ділянку було виділено з метою будівництва житла для журналістів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #сесія #житло_для_журналістів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...