• Головна
  • У Львові буде центр українсько-японської дружби
14:25, 19 жовтня 2011 р.

У Львові буде центр українсько-японської дружби

У Львові планують створити центр Українсько-Японської дружби.

Про це йшлося вчора, 18 жовтня, під час зустрічі міського голови Андрія Садового з головою організації Айкідо Йосінкан сенсеєм Ясухіса Сіода, який проводив у Львові майстер-класи для дітей та дорослих.

Андрій Садовий наголосив, що місту дуже близька філософія «У здоровому тілі здоровий дух» і підтримав ідею створення у Львові центру Українсько-Японської дружби, який, з одного боку, слугував би бізнес-центром для японських підприємців, що працюють у Львові, а з іншого – центром Айкідо Йосінкан.

Нагадаємо, з 14 до 16 жовтня у Львові проходив міжнародний семінар Айкідо Йосінкан під керівництвом Ясухіса Сіода сенсея.

Довідка

Син Годзо Сіода сенсея, народився 15 листопада 1952 року. Почав тренуватись Айкідо Йосінкан в тринадцять років в Aikido Yoshinkan Yoyogi Dojo. Сіхан Айкідо Йосінкан. Навчався в Economics of Chuo University, за фахом – політолог, закінчив університет Тюо у 1976 році. З 1981 по 1984 викладав Айкідо Йосінкан у Великій Британії. Після повернення до Японії, Ясухіса Сіода Канчо викладав в дитячих групах та багатьох громадських організаціях. Був співавтором книги «Айкідо Йосінкан. Майстер – курс». У 2008 році він виступив ініціатором створення та став головою Фундації Айкідо Йосінкан.

Проводить тренування та семінари по всьому світу. У вересні 2009 році на запрошення Академії Айкібудзюцу сенсей Ясухіса Сіода Канчо зробив свій перший офіційний візит на Україну, у м. Львів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...