• Головна
  • Громадські активісти Львівщини зобов'язались блокувати обласну фіскальну службу у разі невиконання їхніх вимог
17:34, 8 червня 2015 р.

Громадські активісти Львівщини зобов'язались блокувати обласну фіскальну службу у разі невиконання їхніх вимог

Львівщина тривалий час перебувала без керівника Державної фіскальної служби. І не дивлячись на те, що у березні цього року було визначено претендентів, зараз на цю посаду уряд хоче призначити нікому невідому особу.

Як повідомляє кореспондент 032.ua, ситуацію, що склалась з приводу цього випадку обговорили сьогодні у Львові під час прес-конференції громадські активісти.

Нам пообіцяли, що з цих двох людей буде призначено керівника ДФС Львівщини, але станом на сьогодні його досі немає.

За словами представника ГО “Народна самооборона” Юрія Мартинюка, ми ті громадські активісти, які станом на сьогоднішній день, були сформовані або від часу майдану або після нього. Займаємо активну громадську позицію, і нам як і більшості українських громадян не подобається те, що відбувається не так, як ми собі очікували на Революції Гідності.

“Часи я так хочу, і так буде — пройшли. Тому я закликаю громадськість долучитись до цієї ініціативи, щоб змусити владу до вирішення цієї проблеми”, - додав Юрій Мартинюк.

Про процедуру, яка відбувалася навколо визначення переможця конкурсу на посаду кервника ДФС у Львівській області розповіла представник ГО «Варта-700» Наталія Шелестак.

“4 березня відбулася кадрова рада, було заслухано в Києві 16 претендентів на посаду очільника ДФС Львівщини. 11 голосів набрав Маркіян Мальський і Михайло Коропецький – 9 голосів, які й стали переможцями цього конкурсу. Нам пообіцяли, що з цих двох людей буде призначено керівника ДФС, але станом на сьогодні його досі немає.

Днями нам стало відомо, що пан Насіров (голова ДФС України) запропонував на посаду керівника ДФС Ірину Столярик, яка очолює ДФС у Івано-Франківській області. Ми вважаємо, що це неправильно, адже був проведений конкурс і результати його ніхто не скасовував”, - зазначила Наталія Шелестак.

Наприкінці заходу, громадські активісти закликали владу до конструктивного вирішення проблеми. Зокрема, призначити до 18 год, 11 червня, керівника ДФС у Львівській області з числа кандидатів, які стали переможцями у конкурсі. У випадку, якщо жоден із кандидатів, на думку голови ДФС України, не підходитиме на цю посаду, то надати аргументовані публічні пояснення щодо причин прийняття такого рішення.

Якщо ці вимоги ігноруватимуться, то громадські активісти пообіцяли заблокувати, 12 червня, приміщення Державної фіскальної служби Львівщини, що на вулиці Стрийській, 35.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ДФС
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...