• Головна
  • Львів'яни мітингували проти політики Порошенко
18:08, 4 червня 2015 р.

Львів'яни мітингували проти політики Порошенко

Сьогодні кілька сотень пікетувальників зібралися по будівлею Львівської обласної державної адміністрації з плакатами «Галичині - особливий статус», «Порошенко - до відповіді!», «Де Європа?». Головні вимоги мітингувальників - негайно відповідь Порошенко перед народом України за критичний стан країни. І вимога особливого статусу для Галичини.

Львів'яни мітингували проти політики Порошенко, фото-1

За словами пікетників, прийти сюди їх змусила критична ситуація в країні. «Наші галичани стояли на Майдані заради європейської країни, заради чесної влади, заради гідного життя. А що зараз? Пора подивитися правді в очі. На сході триває війна. Вартість комунальних послуг, продуктів, одягу зросли в кілька разів. А зарплати залишилися ті ж. Покажіть нам, хто став жити краще, по-новому? Тому ми і хочемо запитати Президента, де обіцяні реформи, де Європа? Де чесна влада?»

Свої вимоги Львів'яни виклали у Петиції до Президента України Петру Порошенку. Головні пункти документа - відповідь за ситуацію в країні, реальні реформи, рішення конфлікту на сході, адекватний курс долара, виконання передвиборних обіцянок, особливий статус Галичині.

Ігнорування наших вимог може призвести до подальшої радикалізації суспільного настрою і прояви нових соціально-політичних конфліктів, що може мати непередбачувані наслідки і загрожувати стабільності і безпеки України »- сказано в документі. Активісти передали Петицію в обласну адміністрацію, де вона була зареєстрована за всіма нормами українського законодавства.

Учасник мітингу Олександр Білик акцентує, що влада повинна в короткі терміни провести конституційну реформу і реформувати місцеве самоврядування. «Інакше Україну чекає третій Майдан. Більшість людей вже на їжі економлять. Що в цьому випадку втрачати? Президент повинен працювати на народ, який його обрав », - коментує активіст.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...