• Головна
  • Підсумки вчорашнього дня: у Львові пройшов марафон електрокарів і обговорили створення унікальної зупинки
08:30, 5 червня 2015 р.

Підсумки вчорашнього дня: у Львові пройшов марафон електрокарів і обговорили створення унікальної зупинки

Четвер, 4 червня, був для львів’ян насиченим на події: місто святкувало День енергії, активісти пообіцяли побудувати для мешканців «Зелену зупинку», що допоможе рятувати природу від змін клімату та багато іншого.

В рамках святкування Дня енергії, до нашого міста завітав марафон електрокарів. Мешканці Львова могли спостерігати за новинками у світі електрокарів, фотографуватися на фоні нових автомобілів та дізнатись, чим такий вид транспорту вигідніший від інших автомобілів.

Тим часом львівські активісти вирішили власними силами боротися із глобальними проблемами клімату. Так, за рахунок спонсорів, в рамках соціального проекту, місто може отримати  зупинку із квітами на даху.  Організатори такого дійства запевняють, що жителям міста буде комфортно очікувати транспорт на такій зупинці, крім того, подібний проект надзвичайно важливий для екології, адже зупинка знаходитиметься у центрі міста, де майже відсутні зелені насадження.

Неприємна подія сталася із жителем села Жарків, Бродівського району, Львівської області. 29-річного місцевого мешканця у праву руку вкусила змія. Потерпілого було доставлено до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. Нагадаємо, що подібний випадок на Львівщині стався 2 червня. Того дня, у Сколівському районі,  змія напала на 14-річну дитину.

Власник одного із продуктових новояворівських магазинів, вирішив поторгувати продуктами гуманітарної допомоги, яку мали передати нашим бійцям на передову. Та підприємця викрили самі ж покупці, які помітили щона полицях закладу продають макаронні вироби, які є гуманітарною допомогою з Польщі. Покупці написали заяву до міліції. Тож тепер, справою будуть займатись правоохоронці.

А от  поки одні наживаються на Героях невизнаної війни, інші намагаються зробити все, аби наші бійці мали усе необхідне у зоні конфлікту. Так, волонтери громадської ініціативи "Допоможи фронту" збирали чергову допомогу для бійців АТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #підсумки_дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...