• Головна
  • У Львові працює 57 інтерактивних клубів
12:49, 11 жовтня 2011 р.

У Львові працює 57 інтерактивних клубів

У Львові продовжується активна боротьба з гральним бізнесом. Представники управління економіки Львівської міськради, районних адміністрації та управління внутрішніх справ кожного тижня здійснюють рейди в інтерактивні клуби.

Як повідомили zaxid.net у прес-службі Львівської міської ради, завдяки постійній активній роботі, спрямованій на боротьбу з гральною діяльністю, кількість гральних клубів у Львові зменшилась від 70 до 57.

«Цього місяця з міліцією ми здійснили 19 комісійних рейдів в інтерактивні клуби. Але не було порушено жодної кримінальної справи, адже нам не вдалося зафіксувати факту отримання грошей, як результату виграшу в комп`ютерній грі. Також було отримано 43 звернення за фактом підозри інтерактивних клубів у впровадженні гральної діяльності», - повідомила начальник відділу торгівлі Львівської міської ради Галина Шарко.

Нагадаємо, відповідно до закону про зміни щодо заборони грального бізнесу, у представників органів місцевого самоврядування та оперативних служб більше засобів боротьби з гральним бізнесом на місцях. Відповідно до цього закону, терміни «гральний бізнес» та «азартна гра» поширюються на інтерактивні заклади і комп’ютерні симулятори.

Львівська міська рада дякує мешканцям, які повідомляють про ведення незаконної гральної діяльності в інтерактивних клубах міста, за активну громадянську позицію та допомогу у боротьбі з ігровим бізнесом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...