• Головна
  • У Львові популяризуватимуть здоровий спосіб життя серед студентів
09:26, 6 жовтня 2011 р.

У Львові популяризуватимуть здоровий спосіб життя серед студентів

Громадська організація «Самопоміч» організовує у Львові акції з популяризації спорту та здорового способу життя в студентських гуртожитках. Перша така акція відбудеться завтра, 6 жовтня, між другим і третім гуртожитком університету ім. І.Франка.

Як повідомили zaxid.net в об’єднанні «Самопоміч», в рамках спеціальної програми промоції здорового способу життя «Самопоміч» переносить такі заходи з центральної частини міста у школи та гуртожитки міста, аби наблизити спорт до людей.

У програмі заходу - лише найпопулярніші серед молоді види спорту. А саме: показові виступи та майстер-класи від федерації флорболу, спідмінтону, бойового гопаку, тхеквондо, студії сучасного танцю «Рестарт», і збірної України з брейк-дансу «West Da Crew». Кожен студент зможе відчути себе спортсменом та здійснити свій задум, на який ніколи не вистачало часу – зайнятись спортом. Спортивна атракція триватиме з 15:00 до 17:00.

Спортивна промо-акція «Життя зі спортом – яскравіше!» - перша біля гуртожитків, але четверта, що відбулась у Львові. Суть акції – показати студентам можливості занять спортом у місті.

«Часто молоді люди приїжджають до Львова з маленьких містечок і перестають займатися спортом. Причина – вони просто не знають, де це можна робити. Спортивні промо-акції біля гуртожитків «Самопоміч» вирішила проводити недаремно, адже у Львові малий відсоток студентів займається спортом. Тому ми й запрошуємо спорт до гуртожитків, де студенти зможуть отримати буклети з корисною інформацією. Брак часу для занять фізичною культурою – це лише відмовка. Адже спорт не лише дарує людині здоров’я, а й робить її успішною в житті. Роки молодості дані нам не для того, щоб їх марнувати, а для того, щоб провести їх яскраво», - зазначив координатор акції Володимир Теслюк.

Довідка

Акція з промоції здорового способу життя спрямована також і на те, щоби поширювати спорт в різних районах міста. Саме тому акція «Життя зі спортом яскравіше» відбудеться також і на Левандівці вже в п’ятницю, 7 жовтня, на вулиці Роксоляни, 35 на стадіоні школи №65 з 14:00 до 18:00. Окрім майстер-класів з різних видів спорту, після свята сімейні забави та танці для старших людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,67
42,75
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...