Новини компаній
12:30, 17 квітня 2015 р.

Як обрати чоловічу вишиванку?

Новини компаній

Чоловіча вишиванка зараз набуває не меншої популярності, ніж жіноча. У вишитих сорочках чоловіки з’являються і на офіційних подіях, і на святах, або просто – одягають їх у звичайний день, під настрій. Так відроджуються забуті традиції і виникає сучасна мода з українським колоритом. До речі, популярність чоловічій вишиванці у 19-му столітті повернув Іван Франко, що надавав перевагу вишиванкам перед будь-якими іншими модними сорочками. А більше ніж через 100 років українці знову обирають традиційний одяг, у візерунках якого закодований менталітет народу.

Дивовижно, що як і тисячі років тому, вишиванка і зараз підходить практично до всього – чоловік може одягнути її і з офіційним піджаком, і з в’язаним светром. Її можна заправити в джинси або ж носити поверх штанів, перев’язавши поясом-крайкою. А сучасна інтерпретація давніх фасонів майстрами інтернет магазину вишиванок Oleshchuk.com  дозволяє обрати вишиту сорочку, яка виглядатиме стильно у будь-якій життєвій ситуації.

Як обрати чоловічу вишиванку?, фото-1

Що ж варто врахувати, обираючи українську чоловічу вишиванку? Передусім – візерунок. Чоловікам стилісти рекомендують сорочки з геометричним орнаментом. Погодьтеся - ромбики, зигзаги, хрестики, перехресні лінії виглядають набагато мужніше, ніж квіти і пташки. Та якщо Вам до вподоби рослинний орнамент – можна обрати дубові листочки, що символізують чоловічу силу. Або шишечки хмелю, які є атрибутом молодості, радості, парубоцтва.

Як обрати чоловічу вишиванку?, фото-2

У чоловічих вишиванках, порівняно з жіночими, набагато стриманішими є і кольори. Зазвичай це поєднання двох барв – червоної і чорної, золотистої або кавової з темно-коричневою, блакитної з темно-синьо. Та для любителів чогось особливого інтернет магазин Oleshchuk.com може запропонувати оригінальніші варіанти. Серед них – чорна чоловіча сорочка, вишита білими нитками, або взагалі біла сорочка, що вишивається гладдю і технікою виколювання. Такі сорочки дуже пасують сильній половині і підкреслюють індивідуальність та хороший смак тих, хто їх одягає.

І нарешті – крій і тканина. Якщо ви вперше збираєтесь придбати сучасну чоловічу вишиванку – дуже легко розгубитися у різних пропозиціях та варіантах. Яким має бути комірець – стійка чи накладний? Варто вишивати рукави чи це годиться тільки для жіночих сорочок? Яку тканину обрати – натуральну чи синтетичну? Як правильно вибрати розмір сорочки? Інтернет магазин ексклюзивних вишиванок Oleshchuk.com допоможе Вам визначитися з усіма деталями, адже тут можна купити вже готову чоловічу вишиванку, відкинувши всі сумніви і вагання. Або ж, навпаки – замовити створення індивідуальної сорочки від А до Я. Наші майстри запропонують тканину, фасон, нитки. Якщо ж частина матеріалів є – ми зробимо решту справи: пошиємо і вишиємо сорочку, врахувавши Ваші побажання. А ексклюзив ручної роботи, ідеально рівна вишивка на зовнішній та виворітній стороні гарантуватимуть, що такої вишиванки не буде більше ні в кого.

Як обрати чоловічу вишиванку?, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#чоловіча вишиванка #вишиванка #вишита сорочка #чоловіча сорочка
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...