• Головна
  • ПУМБ: перші результати об’єднання
08:30, 16 квітня 2015 р.

ПУМБ: перші результати об’єднання

Місяць тому Перший Український Міжнародний Банк, який входить до десятки найбільших фінансових установ України, приєднав до себе банк «Ренесанс Кредит». Вже сьогодні злиття дає перші серйозні результати. Про об'єднання банків нам розповів Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ.

Коли замінять вивіски на відділеннях «Ренесанс Кредит»?

Відділення приєднаного банку «Ренесанс Кредит» поки що продовжують працювати під колишнім ім'ям. Вивіски «Перший Український» на них з’являться до кінця цього року – об’єднаний банк працюватиме під брендом ПУМБ. Хоча вже зараз усі наші продукти однаково доступні як у відділеннях ПУМБ, так і в «Ренесанс Кредит».

Які нові продукти з'явилися у ПУМБ?

Після юридичного злиття ми робимо наступний крок – об'єднуємо кращі продукти кожної з фінустанов. Тепер у відділеннях ПУМБ і «Ренесанс Кредит» клієнт може отримати всю лінійку продуктів для фізичних осіб. Це продукти як для існуючих, так і для нових клієнтів.

Наприклад, у ПУМБ ми тепер пропонуємо кредитну карту ВСЕМОЖУ. Раніше її видавали тільки в «Ренесанс Кредит». Ця кредитка з'явилася наприкінці минулого року і вже отримала звання «Кращої кредитної карти» у Всеукраїнському конкурсі «Банк року 2014». Крім того, у всіх відділеннях об'єднаного банку пропонують платіжні картки для кожного, а також прості й швидкі беззаставні кредити.

Тепер всі депозити, які пропонує ПУМБ, можна оформити так само у відділеннях приєднаного «Ренесанс Кредит»?

Вірно, у відділеннях «Ренесанс Кредит» можна розмістити депозити ПУМБ. Клієнти об'єднаного банку вже оцінили переваги нашого депозиту «Спокійний» – вкладники отримують 24% річних у гривні на різні терміни розміщення, починаючи від 3 і до 12 місяців, незалежно від суми вкладу і частоти виплати відсотків – щомісячно чи наприкінці терміну. При розміщенні вкладу клієнт отримує платіжну карту та безкоштовний доступ до інтернет-банкінгу, аби управляти своїми грошима.

Як банк гарантує захист коштів?

Перший Український одним із небагатьох успішно пройшов стрес-тестування НБУ, результати якого були опубліковані восени 2014. А в березні 2015 незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило рейтинг надійності депозитів ПУМБ на рівні «5». Це найвища надійність.

ПАТ «ПУМБ» (Банківська ліцензія НБУ №8 від 06.10.2011, Генеральна ліцензія НБУ № 8-2 від 12.02.2015) є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Більше того, Фонд обирав нас в якості банка-партнера по виплаті грошових компенсацій вкладникам CityCommerce Bank. Для нас таке партнерство – підтвердження високої фінансової та операційної стійкості банка.

Розміщуючи депозит, наш клієнт отримує гарантований дохід і збереження своїх коштів у банку, який вже понад 20 років неухильно виконує зобов'язання перед вкладниками навіть у найскладніші для економіки часи.

Ірина Волощук



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...