• Головна
  • Forum One Ukraine це нові ідеї, інноваційні стратегії та грандіозні можливості!
Реклама
10:12, 15 квітня 2015 р.

Forum One Ukraine це нові ідеї, інноваційні стратегії та грандіозні можливості!

Реклама

Ринок змінюється, і кожен день перед вітчизняним бізнесом відкриваються нові горизонти можливостей. І почнеться цей шлях з нової свідомості і нового способу мислення, яке стане в основу дивовижних результатів.

Саме тому найактуальніша тема для бізнесу і відповідно тема Forum One Ukraine - «Епоха змін, епоха можливостей».

У новому форматі ринкових відносин немає слова «проблема», а замість нього на перше місце виходить вже складне поняття «можливість». І саме від свідомості підприємця і його світогляду залежить, чи перетвориться проблема в можливості, або ж будь-яка можливість буде знищуватись  до рівня нездійсненної проблеми.

Вперше в історії українського бізнесу з'явилася унікальна можливість перейняти досвід справжніх лідерів західного ринку і безболісно пройти період трансформації: почати бачити проблеми як можливості, і ніяк не навпаки.

На чолі з  Річардом Бренсоном, живою легендою, генієм-бізнесменом і батьком, засновником Virgin Group, на сцені виступлять лідери, новатори й експерти ТОП світових компаній, щоб розділити з учасниками не тільки свій багатющий досвід, але й своє прагнення до розвитку та підкорення нових висот.

Forum One Ukraine це нові ідеї, інноваційні стратегії та грандіозні можливості! (фото) - фото 1

Forum One Ukraine це нові ідеї, інноваційні стратегії та грандіозні можливості! (фото) - фото 1



Тільки кращі з кращих представників вітчизняного бізнесу стануть учасниками цього грандіозного заходу. 3500 власників, директорів, ТОП менеджерів та інвесторів займуть своє місце серед обраних лідерів майбутнього.

Приєднуйтесь до бізнес події десятиліття! Реалізуйте свій потенціал і виходьте в лідери світового бізнесу разом з Forum One Ukraine!

Зареєструватись зараз тисни сюди

http://forumone.olerom.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...