• Головна
  • Розробка сайтів в Інтернеті, потрібно продумати проект
Реклама
16:05, 3 квітня 2015 р.

Розробка сайтів в Інтернеті, потрібно продумати проект

Реклама

Інтернет - це величезне джерело інформації та готова база з безкоштовними знаннями, тут можна знайти відповіді практично на всі питання. Кожен користувач шукає в Інтернеті інформацію, це його головна мета відвідування всесвітньої мережі. Але, нажаль, багато програмістів та дизайнерів, що створюють сайти, набагато більше уваги приділяють змісту сайту, а його дизайну, тому і втрачають велику кількість користувачів.

Сучасний користувач дуже нетерпляче ставитися до сайтів, зміст якого йому не зрозуміло. Причому, чим не зрозуміліше йому інформація, тим швидше він покине цей сайт, і ніякої дизайн його тут не втримає. Тернопіль розробка сайтів часто розпочинається з гарного дизайну, графіки, а лише в кінці з програмування. Хоча для таких проекті потрібен план, коли програміст має чітко знати, що програмувати, а дизайнер, що малювати у фотошопі.

Створення сайту - повинно бути ретельно продумано. Тут не повинно бути незрозумілого вмісту, дивних шрифтів, неясних пояснень. Але, на жаль, в інтернеті існує велика кількість сайтів, які не несуть ніякої логічної інформації, а тільки дратують розчарованих користувачів, які змушені тривалий час шукати потрібний джерело.

Крім того, наявність незрозумілого вмісту ускладнює роботу пошукових систем. Адже основний прийом пошукової оптимізації - це використання чітких і зрозумілих ключових слів. Сайти з розпливчастим вмістом, відправляться пошуковими системами на останні позиції. Тому при створенні сайту, особлива увага повинна приділятися зрозумілому, логічно збудованому змістом.

Ще одна помилка програмістів - це створення сайтів зі сторінками, насиченими великою кількістю тексту. Величезний обсяг тексту лякає відвідувачів, оскільки перенасичена текстом сторінка ускладнює пошук потрібної інформації, на що йде в кілька разів більше часу, ніж при чіткому, ясному змісті сторінки. Це - дуже дратує користувач, у яких є тільки кілька хвилин на пошук необхідної інформації. Розробка сайтів тернопіль має бути зрозумілою простій людині, навіть школяр має знати, що де знаходиться, тому юзабіліті сайту це перша річ успіху інтернет проекту.

Звичайно, є сайти, які на сторінках сайту повинні розкрити зміст величезних документів або історичних фактів, при цьому, не загубивши жодної деталі. У цьому випадку, створення сайту, має проходити з урахуванням оптимізації всього вмісту сайту, тобто кожна сторінка сайту повинна бути логічно вибудувана. На ній повинні бути використані, марковані, нумерувати списки, основні тези, підзаголовки повинні бути виділені жирним шрифтом або курсивом. Крім того, навіть при наявності специфічної мови, текст повинен бути читабельний і зрозумілий.

І, нарешті, пам'ятайте, що будь-який текст необхідно починати з висновків, прочитавши які, користувач зміг зрозуміти, чи є на сайті потрібна йому інформація, або йому слід продовжити пошуки.

Марія Нарчанюк, м.Тернопіль, 23.03.2015

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...