• Головна
  • InnoTech Ukraine: старт інновацій в Україні призначено на квітень
Реклама
09:30, 31 березня 2015 р.

InnoTech Ukraine: старт інновацій в Україні призначено на квітень

Реклама

З 9 по 11 квітня в Києві пройде перший український форум інноваційних технологій InnoTech Ukraine, який об'єднає 5 технологічних галузей, що розвиваються найактивніше: smart-технології, технології 3D-друку і сканування, робототехніку, а також інновації в сфері медицини та освіти.

Мета форуму InnoTech Ukraine - зібрати всі сучасні технології і продукти на одному майданчику і показати можливості інновацій в Україні.

Захід має намір продемонструвати, що, незважаючи на складну економічну ситуацію, в Україні є компанії, які розробляють і впроваджують досягнення сучасного світу інноваційних технологій. Тривимірний друк і сканування, робототехніка, натільні технології та технології доповненої реальності вже зараз впроваджуються в різних сферах життя України, в тому числі в медицині та освіті.

InnoTech Ukraine: старт інновацій в Україні призначено на квітень (фото) - фото 1

InnoTech Ukraine: старт інновацій в Україні призначено на квітень (фото) - фото 1

Завдання форуму - активізувати інноваційну діяльність, продемонструвати, що вона можлива в сучасних українських реаліях, і стимулювати зростання галузі в країні до світового рівня.

InnoTech Ukraine — це 5 ультрасучасних майданчиків:

  • 3D-printing (3D-технології);

  • Robotics (побутові, персональні, промислові, сервісні роботи, роботи телеприсутності, роботи для забезпечення безпеки, дрони);

  • Smart technologies (wearable-технології, доповнена реальність, smart energy, сonnected cars, Інтернет речей, софт, мобільні додатки);

  • Health care (m-health, робототехніка в медицині, генна інженерія,
    lifestyle & sports, smart food);

  • Education (e-learning, smart education, робототехніка в освіті, навчальні мобільні додатки, віртуальна реальність та симулятори, інноваційні бібліотеки).

    Програма InnoTech Ukraine.

    Перший і другий день форуму - 9 і 10 квітня - будуть проходити у форматі B2В. До участі запрошені інвестиційні та венчурні фонди, бізнес-акселератори та інкубатори стартап-проектів, а також споживачі продукції і всі ті, хто зацікавлені у застосуванні нових сучасних технологій у своєму бізнесі.
    InnoTech Ukraine: старт інновацій в Україні призначено на квітень (фото) - фото 2

  • Для гостей форуму організатори підготували низку заходів:

    • тематичні конференції в декілька потоків;

    • навчальні майстер-класи;

    • воркшопи;

    • speed dealing (майданчик для побудови ефективного діалогу між розробниками стартап-проектів і потенційними інвесторами);

    • demo-зона.

    Третій день форуму - 11 квітня - стане днем творчості та розваг. Відвідувачі зможуть отримати унікальну можливість поринути в атмосферу hi-tech і на власні очі побачити передові досягнення галузі високих технологій. У цей день всі бажаючі зможуть відвідати майстер-класи - навчальні програми для дітей і дорослих, студентів та всіх, хто захоплюється інноваціями.InnoTech Ukraine: старт інновацій в Україні призначено на квітень (фото) - фото 3InnoTech Ukraine: старт інновацій в Україні призначено на квітень (фото) - фото 3
    Про нас:

  • Організатором InnoTech Ukraine є компанія «Смайл-Експо», відома організацією та проведенням низки галузевих заходів (виставок, конференцій, майстер-класів, вебінарів), що сприяють розвитку інноваційних технологій та електронних комунікацій. Зокрема, це такі проекти, як: Robotics Expo, 3D-Print Conference, 3D-Print Expо, Bitcoin Conference, AR-Conference, Russian Affiliate Congress and Expo, Social Networking Congress & Expo, Mobile Application & Technology Expo та ін.

    InnoTech Ukraine доведе, що в Україні можливий інноваційний ривок!

    Більш докладно ознайомитися з інформацією про захід ви можете на офіційному сайті форуму — www.innotech.kiev.ua

    Контакти для акредитації преси:

    [email protected]

    Тел.: +38 (044) 392-06-96

     

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...