• Головна
  • Львів’янин знову став одним з найсильніших у світі!
Реклама
18:42, 13 березня 2015 р.

Львів’янин знову став одним з найсильніших у світі!

Реклама

Володимир Рекша, чемпіон світу зі стронгмену 2013 та 2014 років, здобув срібло на всесвітньо-відомому турнірі «Arnold Strongman Classic 2015».

З 5 по 8 березня в Коламбусі, штат Огайо, США, проходив черговий спортивний фестиваль Арнольда Шварценеггера, який став вже хорошою традицією для всього світу. Спортсмени силових видів спорту з різних куточків планети щороку в рамках фестивалю визначають, хто ж достойний звання найсильнішого, а цього разу до них приєднався і українець з претензією на перемогу!

Володимир Рекша, львівський богатир, вже багато років поспіль радує своє місто та країну високими спортивними досягненнями. Титул «Найсильнішого у світі» у ваговій категорії до 105 кг, який Володимир здобув в 2013 та 2014 роках – не є межею, і вже цього року до Львова спортсмен привозить титул «віце-чемпіона» з турніру, який прирівнюють до Олімпійських ігор для богатирів.

24 конкуренти і 6 надважких класичних вправ (йок, логліфт, дамбл,фермер, естафета і тяга акселя) – реалії кожного учасника «Arnold Strongman Classic 2015».

«Я переміг у двох вправах і розділив 2-3 місця у всіх наступних. Це хороший результат, але впевнено можу сказати, що здатний на більше. Два штрафи і програш в заключній дисципліні 0.3 секунди – це зовнішні фактори, на які не завжди спортсмен може вплинути. Маю натхнення і запал наступного року виступити так, щоб такі дрібниці на впливали більше на загальний підсумок змагань.», - каже львівський богатир, Володимир Рекша.

За підсумком Рекша став 2-й на змаганнях і Україна вперше з часів Василя Вірастюка продемонструвала високий результат на всесвітньо-відомому турнірі. До речі, перше місце здобув хазяїн події, американець Зак Зейдж.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...