Новини компаній
16:30, 13 березня 2015 р.

Де купити фіто ліки в Україні?

Новини компаній

Згідно цього запиту google надає референси на 220 000 ресурсівЯк же звичайному покупцю розібратись, де краще купувати,щоб бути впевненим у якості та ефективності.

Що таке фітоліки? Для чого його використовувати?

Де купити фіто ліки в Україні? (фото) - фото 1

Де купити фіто ліки в Україні? (фото) - фото 1

Фітоліки – це препарати, що вироблені з рослинної сировини.

Фіто або рослинні ліки отримують з рослинної сировини методом екстракції діючої речовини. Механізм їх дії пов’язаний з впливом на біологічні процеси,тобто механізм дії однаковий з синтетичними ліками. Рослинні ліки – природні для організму. Склад обумовлює безпеку та кращу переносимість за рахунок різноманіття активних речовин.

Для чого? Фітоліки мають декілька лікувальних ефектів, комплексно вирішують проблему, їх можна приймати протягом довгого часу.

КолиФітоліки використовують для безпечного лікування дітейвагітних, алергіків. Вони грають велику роль при довгострокових курсах лікування, а також коли необхідний комплексний вплив на організм. Якщо людина страждає на хронічні захворювання чи хоче уникнути загострень, також приймають фіто ліки. Якщо ви шукаєте, чим лікувати нежить у дитини – тоді вибір зверніть увагу на фітоліки!

Як обрати фітопрепарати?

Сьогодні з’явилось нове покоління рослинних препаратів –фітонірингові ліки. Ще в першій половині минулого століття, у Німеччині, почали звертати увагу на проблему зі стабільністю активних речовин у рослинних медикаментах. Стали працювати над усуненням цих недоліків, щоб ліки були більш ефективними. Фітоніринг – це культивація рослин з незмінним складом активних речовин. Одним із найважливіших умов фітонірингу є екологічно чиста місцевість, відсутність шкідливого виробництва поряд. Поки що дотримання таких умов можливе лише закордоном. Наприклад, такі плантації є на Майорці, в Австрії. Надалі рослини піддаються методу вакуумної екстракції, що зберігає стабільність хімічного складу ліків. А це гарантує ефективність лікування. Для цього необхідне дороге обладнання. Поки що таке дороге обладнання доступне тільки закордонному виробнику, нажаль.

Де купити фітонірингові препарати? Найкращий відділ у аптеці - Фітотека.

Де купити фіто ліки в Україні?, фото-2

Фітотека® — це спеціалізований відділ в аптеках, де ви гарантовано можете купити рослинні ліки з доказовою базою, а також отримати консультацію провізора саме по лікуванню фітопрепаратами. Проект Фітотека був створений у Німеччині,де, на сьогоднішній день, відкрито вже 800 Фітотек. На данний момент, Фітотека – це унікальний відділ аптеки фітопрепаратів. В Україні таких відділів поки що 38. Три з них знаходяться у Львові. У Фітотеці можна купити безрецептурні рослинні ліки, які покупець може приймати без додаткової консультації з лікарем. Наприклад, ліки для лікування респіраторних захворювань, такі як Синупрет, Бронхипрет, Імупрет, Тонзипрет. Для лікування нирок та сечовивідних шляхів (Канефрон Н); для усунення симптомів ПМС й лікування мастопатії (Мастодинон), корекція при клімаксі (Клімадинон). А також для лікування шлунку, шкіри, серцево-судинних захворювань. Відвідувачу аптеки не потрібно «бігати очима» по полицям - всі рослинні ліки знаходяться в одному місці. У Фітотеці можна знайти додаткову інформацію про особливості та використання фітотерапії. Спеціально для покупців розроблені буклети, журнал Природна медицина. Ми пропонуємо найкращий сервіс для наших відвідувачів. Якщо препарат стоїть на поличці Фітотека, – це означає,що Ви можете бути впевненим у якості, безпеці та ефективності цих ліків.

Ви можете купити такі фіто препарати, як Синупрет, Канефрон, Мастодіон, Тонзіпрет у Львові за такою адресою:

Місто

Номер аптеки

Адреса

Львів

Аптека №5

вул. Широка, 67

Львів

Аптека №64

вул. Городоцька,179

Львів

Аптека №39

вул. Червоної калини, 68

По матеріалам: http://bionorica.ua/company/overview/phytotheka/

Самолікування може бути шкідлвим для вашого здоров`я

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,62
42,70
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...