• Головна
  • Знову в гарячі 90-ті або як «кришують» революціонери (ФОТО)
17:00, 3 березня 2015 р.

Знову в гарячі 90-ті або як «кришують» революціонери (ФОТО)

Не дивлячись на значне погіршення в країні соціально-економічної ситуації, військової агресії РФ і розгулу злочинності бойовиків терористичних брендів Кремля, в окремих регіонах України високоповажні революціонери з патріотичних організацій ніяк не можуть поділити грошові сфери впливу.

Як описує дану ситуацію волинський блогер Мельничук Сергій:

«У грудні минулого року в Маневицькому лісах на Волині точилася запекла боротьба між членами «Правого сектора» і «Самооборони» за право «захищати» бурштинові копальні від незаконного видобутку. Тоді ця «патріотична» сутичка закінчилася перемогою останніх.

Знову в гарячі 90-ті або як «кришують» революціонери (ФОТО) (фото) - фото 1

Знову в гарячі 90-ті або як «кришують» революціонери (ФОТО) (фото) - фото 1

У грудні минулого року в Маневицькому лісах на Волині точилася запекла боротьба між членами «Правого сектора» і «Самооборони»

Кілька днів тому ж «Правий сектор» здійснив нову, цього разу успішну, спробу підпорядкувати своєму впливу цінні родовища бурштину. За словами блогера, «Правий сектор» неодноразово бився у волинських лісах за право «захищати» його від незаконної вирубки і браконьєрів, а «Самооборона» вирішила монополізувати «право» боротися з контрабандою на Ягодині і Устилузі.

Дивно, скільки нагальних проблем у державі, а революціонерів чомусь  тільки на «хлібні» місця і тягне.

Ось і ще один епізод з їх славної історії. Наприкінці лютого активісти Добровольчого Українського корпусу Правого сектора Волині (ДУК) пікетували Любомльський міськвідділ міліції з вимогою притягнути до відповідальності правоохоронців, які здійснили «незаконний» на їх погляд обшук активістів Дука, які патрулювали кордон з Польщею в рамках відпрацювання програми «Стоп контрабанді».

"І це дивно, - пише автор, - адже наскільки всім відомо ДУКовци базуються в с. Піски, поруч з Донецьким аеропортом. Більше того, виявляється, що бійці ПС патрулювали прикордонне село Бережці Любомльського району, яким пролягає один з контрабандних маршрутів сигарет до Польщі через річку Буг. І це, як мовиться, всього лише вершина айсберга.

Подивіться на ці фотографії, - закликає блогер. - Скільки тут ДУКовців - десять, двадцять, тридцять ... Їх побратими в зоні АТО щодня перебувають то під кулями, то під градами, а ці з цигаркового контрабандою борються! Хоча, швидше не борються, а «кришують», як було ще в гарячі 90-ті, тим більше і особи ті ж".

Виявляється керівником 3-го запасного батальйону Добровольчого Українського корпусу на Волині є ніхто інший, як Ковальчук Віталій Васильович, він же друг «Устим», він же «Лімаль» - раніше судимий за вживання і збут наркотиків член ОЗУ Дайхаева, яке в 90-ті приводило в жах жителів міста Луцька - адміністративного центру Волинської області. Спеціальність та ж, що і зараз - вимагання та «кришування», тому, напевно, і методи не змінилися, а скоріше удосконалилися під виглядом революційної необхідності ...

У зв'язку з цим виникає питання: «ми знову повертаємося в гарячі 90-ті» або як нам правильно зрозуміти ці «кришування», здійснювані революціонерами?

Знову в гарячі 90-ті або як «кришують» революціонери (ФОТО) (фото) - фото 2

Знову в гарячі 90-ті або як «кришують» революціонери (ФОТО) (фото) - фото 2

Знову в гарячі 90-ті або як «кришують» революціонери (ФОТО) (фото) - фото 3

Знову в гарячі 90-ті або як «кришують» революціонери (ФОТО) (фото) - фото 3

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#правий сектор
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...