• Головна
  • У Львові визначили ім'я найсильнішого стронгмена
Реклама
17:38, 24 лютого 2015 р.

У Львові визначили ім'я найсильнішого стронгмена

Реклама

Цих вихідних у Львові пройшов перший етап змагань на звання «Найсильнішого студента міста». З десяти учасників – двоє відправляються у фінал, всі інші пообіцяли стати професійними стронгменами.

Нагадуємо, що 19 лютого в Event-Hall «Кіно» (пр. Чорновола, 2) відбулися богатирські ігри, де визначали найсильнішого серед вихованців Львівської Політехніки. Спортсмени змагались у класичних богатирських дисциплінах і за підсумком 5-ти вправ визначались претенденти на участь у фіналі «Student Strongmen League».  

Після трьох вправ боротьба була рівною майже серед всіх спортсменів, але за підсумком справжню волю до перемоги показали Ростислав Потопляк та Роман Грицеляк.

Богатирський спорт – це спорт дружби і справжньої чоловічої підтримки

«Всі мої опоненти є дуже сильними, кожен раз все вирішували лише соті долі секунди. Богатирський спорт – це спорт дружби і справжньої чоловічої підтримки, напевне тому ми всі друзі і коли виступав суперник – підтримка була як на футбольному матчі збірної, а я – просто цим скористався краще за інших.», - каже один з переможців, Роман Грицеляк.

«Наші «аматори» продемонстрували дуже високий рівень. Ми врахуємо всі результати першого етапу і вже наступного разу боротьба буде ще більш захопливою, а шоу – видовищним.», - каже співорганізатор турніру, представник благодійного товариства «Свербивус», Володимир Сайкевич.

Наступний етап вже відбудеться в березні цього року, де між собою зійдуться студенти Франка, Банківського та Інфізу.

Підтримали захід: компанія «ШипШина», торговий бренд «Чернігівське» та магазин спортивного одягу «Columbia» (пр. Шевченка, 20)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#стронгмен Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,85
42,93
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...